ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ματς με την Καλαμάτα
i

Αντρίγια Ζίβκοβιτς/©Intime

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για το ματς με την Καλαμάτα

Κορυφώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με την Καλαμάτα αύριο (14/12, 15:00) για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος θα προπονηθεί για τελευταία φορά σήμερα στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα θα αναχωρήσει για την Μεσσηνία, όπου αύριο κόντρα στην Καλαμάτα θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι μετά από ένα μήνα.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αρκετά ονόματα στο ιατρικό δελτίο, καθώς οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριος Τσαούσης και Λευτέρης Λύρατζης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε θεραπείες και πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο.

Όπως γίνεται κατανοητό οι παραπάνω είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν στην αποστολή των ασπρόμαυρων για τον αγώνα Κυπέλλου.

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με VAR

Κύπελλο Ελλάδος: Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με VAR

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Παναθηναϊκός - Βόλος και Ολυμπιακός - Ατρόμητος τα μοναδικά με χρήση VAR.

Από την άλλη μεριά, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επέστρεψε και πάλι στη βάση του. Η άδεια του Σέρβου εξτρέμ ολοκληρώθηκε, μετά το πέρασμά του από το Παγκόσμιο Κύπελλο και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ΠΑΟΚ και τις εγχώριες διοργανώσεις. Χθες (12/12) ακολούθησε πρόγραμμα επανένταξης. Ερωτηματικό αποτελεί το αν θα βρεθεί στην αποστολή με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας στις 10:30, ενώ αργότερα θα ανακοινωθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με την Καλαμάτα.