Επιστροφή Τάισον στον ΠΑΟΚ – Εκτός παραμένει ο Εκόνγκ

Επιστροφή Τάισον στον ΠΑΟΚ – Εκτός παραμένει ο Εκόνγκ

Μάνος Τσαλγατίδης 21:19 - 19.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 19.02.2024

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό και ο Τάισον τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ΠΑΟΚ ζητάει restart στον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Αυτό ήταν το μήνυμα, άλλωστε, που έστειλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Τάισον. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος εξτρέμ, του οποίου η απουσία ήταν κάτι περισσότερο από φανερή στο ματς με τους Πειραιώτες, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και πήρε μέρος στην προπόνηση.

Για το αν θα παίξει, όμως, κόντρα στο «τριφύλλι» θα περιμένει κι αυτός και ο Λουτσέσκου την Τετάρτη. Τότε θα εκδικαστεί η έφεση του ΠΑΟΚ, όπως και των πρασίνων για τον Μπακασέτα, προκειμένου να μειωθεί η ποινή των δύο αγωνιστικών και να είναι διαθέσιμος για το ματς.

Εκτός θα είναι δεδομένα ο Εκόνγκ, ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ζητούμενο η αντίδραση.

Ένα κακό βράδυ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή για τον Δικέφαλο. Ένα βράδυ που πρέπει να αφήσει άμεσα πίσω, να βγάλει αντίδραση και την Τετάρτη να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια διεξήχθη δίτερμα με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Ο Τάισον προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ συνέχισε με πρόγραμμα αποκατάστασης και θεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (20.02) θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα».