«Η αντίδραση της Τούμπας, ο οδηγός για τη συνέχεια»: Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
i

©intime

«Η αντίδραση της Τούμπας, ο οδηγός για τη συνέχεια»: Η ανάρτηση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Χούπης 13:39 - 19.02.2024

Ο ΠΑΟΚ με μία ανάρτηση στα social media μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έδωσε μήνυμα ενόψει της συνέχειας της χρονιάς.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα με 1-4 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague. Με αυτή την ήττα η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση, αφού στην κορυφή ανέβηκε η ΑΕΚ, που επικράτησε με άνεση της Κηφισιάς με 3-0. 

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο «δικέφαλος» έκανε μια ανάρτηση στα social media κα έδωσε μήνυμα ενόψει της συνέχειας της σεζόν. «Η αντίδραση της Τούμπας, οδηγός για τη συνέχεια», έγραφε το ποστ. 

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο παιχνίδι της Τετάρτης (21/2) όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Στόχος τους είναι να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 και να πάρουν την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη σερί χρονιά. 

«Βουλώνουμε το στόμα μας...»

Αρκετά σκληρός φάνηκε μετά το παιχνίδι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό τέρμα της ομάδας του στη χθεσινή ήττα. Συγκεκριμένα μιλώντας για τη ρεβάνς απέναντι στον Παναθηναϊκό σχολίασε ότι πρέπει να βουλώσουν το στόμα τους και να πιάσουν δουλειά για τον αγώνα της Τετάρτης. 

«Θα πάμε την Τετάρτη στη Λεωφόρο με διαφορετικό πνεύμα για να κάνουμε την ανατροπή. Χάσαμε 1-4, αλλά δεν είμαστε η χειρότερη ομάδα στον κόσμο. Βουλώνουμε το στόμα μας και πιάνουμε από αύριο δουλειά. Σκύβουμε το κεφάλι και πάμε την Τετάρτη να αντιστρέψουμε την κατάσταση και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε μια καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.