Ευχάριστες αναμνήσεις φέρνει στον ΠΑΟΚ η κλήρωση με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ
i

©PrtScr

Ευχάριστες αναμνήσεις φέρνει στον ΠΑΟΚ η κλήρωση με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ

Στέλιος Βαρδάκης 15:07 - 23.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 23.02.2024

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Conference league, με τις δύο ομάδες να έχουν έρθει ξανά αντιμέτωπες το 2010 για τους ομίλους του Europa League.

ΠΑΟΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα τεθούν αντιμέτωποι για τη φάση των «16» του Conference League, με φόντο μία θέση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Το πρώτο ματς θα γίνει στις 7 Μαρτίου στην Κροατία και το «Μαξιμίρ», ενώ η ρεβάνς έχει προγραμματιστεί μία εβδομάδα αργότερα στις 14 Μαρτίου στην «Τούμπα».

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες κατά το πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2010 για τους ομίλους του Europa League. Σε αμφότερα τα ματς χαμογέλασε η ελληνική ομάδα αφού κέρδισε με 1-0.

Τα γκολ για τον Δικέφαλο του Βορρά είχαν σημειώσει ο Ίβιτς στο ματς της Τούμπας, ενώ στην Κροατία είχε σκοράρει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Μάλιστα, στο ματς μέσα στο Ζάγκρεμπ διαιτητής ήταν ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Οι δύο αυτές νίκες ήταν καταλυτικής σημασίας για την ελληνική ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση τερματίζοντας στη 2η θέση σε όμιλο με Βιγιαρεάλ (1η), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3η) και Κλαμπ Μπριζ (4η).

Στην φάση των «32» ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την οποία είχε αποκλειστεί, αφού έχασε με 1-0 στο εντός έδρας ματς, ενώ στη Ρωσία είχε έρθει ισόπαλος με 1-1.