Η τελευταία πρόβα πριν τον Παναιτωλικό
i

ΠΑΟΚ/©Intime

Η τελευταία πρόβα πριν τον Παναιτωλικό

Μάνος Τσαλγατίδης 12:26 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 21.12.2022

Τελευταία προπόνηση έχει σήμερα (21/12) ο ΠΑΟΚ, καθώς η προετοιμασία ολοκληρώνεται ενόψει της αυριανής (22/12) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Η επανέναρξη της Super League είναι γεγονός κι ο Δικέφαλος ρίχνεται αύριο στη μάχη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε μία εβδομάδα περίπου προετοιμασίας για το επερχόμενο ματς και μάλιστα είδε δύο σημαντικοί παίκτες να επιστρέφουν σε δράση. Ο λόγος για τον Ίνγκι Ίνγκασον, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή, ενώ και ο Μάριος Τσαούσης μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.

Πλέον, στα «πιτς» βρίσκονται οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς, ενώ στο ιατρικό δελτίο προστέθηκε το όνομα του Φιλίπε Σοάρες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικό ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στο γήπεδο της Τούμπας κι έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι. Αργότερα, θα αναχωρήσει η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Αγρίνιο.

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Λουτσέσκου έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος αυτής, αλλά ακόμα δεν έχει καταλήξει στο ποιοι θα συμπληρώσουν το μεσοεπιθετικό κομμάτι.