ΠΑΟΚ: Γίνεται… Θεσσαλονικιός ο Ίνγκασον!
i

Ο Ίνγκι Ίνγκασον/©intime

ΠΑΟΚ: Γίνεται… Θεσσαλονικιός ο Ίνγκασον!

Σε μια πολύ σημαντική απόφαση προχώρησε η οικογένεια του Ίνγκι Ίνγκασον, που δείχνει πώς σκέφτεται το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη του 2019 και πλέον θα κλείσει τέσσερα χρόνια στην Τούμπα. Ο Ισλανδός απολαμβάνει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει δεθεί με την ομάδα όσο με καμία άλλη από όσες έχει αγωνιστεί στην καριέρα του όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε, το ομολόγησε και στη συνέντευξη που έδωσε σε εφημερίδα.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μοναδικός, είναι μια ομάδα με τεράστια ιστορία και μεγάλη οπαδική βάση. Κόλλησα με τον ΠΑΟΚ γιατί έχουμε ίδια ιδεολογία. Προέρχομαι από μια σκληρή χώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι σκληρό κλαμπ, που θέλει θυσίες. Έχω έντονα συναισθήματα για τον ΠΑΟΚ. Νιώθω βρήκα το κατάλληλο κλαμπ για εμένα», είχε πει.

Έτσι, έπειτα από συζητήσεις που είχε εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τη σύζυγο του, πήραν μια μεγάλη απόφαση. Ποια είναι αυτή; Να αγοράσουν σπίτι στη Θεσσαλονίκη! Αυτό ίσως να δείχνει πολλά για τον τρόπο που σκέφτεται ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός αναφορικά με το μέλλον του. Η περιοχή που θέλει να αγοράσει το σπίτι έχει ήδη εντοπιστεί, ενώ πλέον γίνεται μια έρευνα αγοράς αναφορικά με κατοικίες που βολεύουν τον ίδιο και την οικογένεια του.

Φυσικά, στο τραπέζι έχει πέσει και το σπίτι που μένει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γενικότερα ψάχνεται για να βρει αυτό που θα ταιριάζει 100% στις ανάγκες της οικογένειας του.