Ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι έξι αήττητοι στην Ευρώπη

ΠΑΟΚ - Άιντραχτ

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι έξι αήττητοι στην Ευρώπη

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:44 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:49 - 05.12.2023

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Conference League, με την UEFA να κάνει ειδική αναφορά στο αήττητο σερί που έχει χτίσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΟΚ τα πήγε περίφημα στα προκριματικά του καλοκαιριού του Conference League, ενώ πλέον συνεχίζει την αήττητη πορεία του στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στις έξι αναμετρήσεις κόντρα σε Μπεϊτάρ, Χάιντουκ και Χαρτς, το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου μέτρησε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει πανηγυρικά την πρόκριση στους ομίλους, εκεί που μέχρι στιγμής ο Δικέφαλος βρίσκεται στην κορυφή με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις πρώτες πέντε αγωνιστικές.

Να θυμίσουμε πως μετά τον θρίαμβο στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ (1-2), οι ασπρόμαυροι εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ πλέον απομένει ένα τελευταίο ματς για τους ομίλους, κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά Ελσίνκι (14/12, 19:45).

Με αφορμή το εκρηκτικό ξεκίνημα του Δικεφάλου στην Ευρώπη, η UEFA παρουσίασε τις επτά αήττητες ομάδες μέχρι στιγμής στο Conference League, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στη σχετική λίστα μαζί με τη Βικτόρια Πλζεν, τη Λιλ, τη Γάνδη, την Μπριζ, τη Φιορεντίνα και τη Φερεντσβάρος.

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ