«Κεραυνοί» Γκαγκάτση κατά της ΕΡΤ: «Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο»

Μάκης Γκαγκάτσης

i

© Intime

«Κεραυνοί» Γκαγκάτση κατά της ΕΡΤ: «Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο»

Η ενόχληση του ΠΑΟΚ με την στάση της ΕΡΤ και οι καυστικές δηλώσεις του Μάκη Γκαγκάτση.

Την περασμένη Πέμπτη (30/11), ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε μία τεράστια νίκη μέσα στη Γερμανία κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (1-2) και πήρε την πρόκριση για τους «16» του Conference League.

Σε μια εβδομάδα με τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να παίζει με την Φράιμπουργκ στη Γερμανία και τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην Ισπανία απέναντι στην Βιγιαρεάλ, το κρατικό Μέσο έστειλε απεσταλμένους στα δυο αυτά ματς, αλλά όχι σε αυτό του ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο γεγονός ενόχλησε αρκετά τους ιθύνοντες του Δικεφάλου, οι οποίοι έδειξαν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Στο πλαίσιο της σημερινής (5/12) της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο Μάκης Γκαγκάτσης θέλησε να κάνει το δικό του σχόλιο για την στάση της κρατικής τηλεόρασης.

«Δεν έχουμε κάτι με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, έχουν στείλει και αυτοί επιστολή, περιμένουμε την απάντηση της ΕΡΤ. Δικαιολογίες μπορούν να πουν πολλές, ακόμα πιο τραγικό αν πουν πως άλλες ομάδες έβαλαν τσάρτερ, αν ήθελαν θα έστελναν, άρα δεν ήθελαν. Μεγάλη ντροπή, δε θυμάμαι να έχει προηγούμενο. Δεν έγινε καμία προσέγγιση από την ΕΡΤ από την περασμένη Πέμπτη. Περιμέναμε μήπως έρθει καμία συγνώμη, κάποια προσέγγιση, αλλά τίποτα… Έτσι, στείλαμε την επιστολή και περιμένουμε απάντηση από τον πρόεδρο και το ΔΣ της ΕΡΤ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Κυριάκος πρόσθεσε: «Ενημερωθήκαμε ότι οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ έστειλαν επιστολή. Υπάρχει μια γενική αφωνία. Σήμερα είναι ο ΠΑΟΚ, αύριο μεθαύριο μπορεί να αφορά πιο σημαντικό ζήτημα. 

Ξέρετε καλά ότι τα Μέσα σας πλήρωσαν για να είστε εκεί, η ΠΑΕ δεν παίρνει δημοσιογράφους στο τσάρτερ της. Το ταξίδι κόστισε 400-500 ευρώ και η ΕΡΤ αποφάσισε ότι είναι πολλά για να στείλει έναν δημοσιογράφο να καλύψει έναν αγώνα της πιο πετυχημένης ομάδας φέτος στην Ευρώπη. Είναι ηθικό θέμα»

🔴Baladeros LIVE: Ο Μαρτίνεθ, ο Καρβαλιάλ και οι... ιπτάμενοι Βίντα, Ιωαννίδης και ΠΑΟΚ