Άλλαξαν οι αποδόσεις: Ποιος δίνεται ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

i

© Intime

Άλλαξαν οι αποδόσεις: Ποιος δίνεται ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:21 - 05.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:02 - 05.12.2023

Τι «βλέπουν» οι στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του τίτλου, με τη μάχη Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού να έχει... ανάψει για τα καλά.

Τέλος πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League και η... μάχη στην κορυφή συνεχίζεται αμείωτη. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, με την πρώτη θέση να μην αλλάζει μετά το τέλος και της 13ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός παραμένει πρώτος, αλλά όλοι βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Στο μείον ένα από τους πράσινους είναι η ΑΕΚ, στο μείον δύο ο ΠΑΟΚ, στο μείον τρία ο Ολυμπιακός, που μετά την ισοπαλία στον Βόλο υποχώρησε στην τέταρτη θέση. Και είναι φανερό πως κάθε Κυριακή μπορεί τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν από ένα αποτέλεσμα.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 04.12.2023

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό: Η βαθμολογία του πρώτου γύρου στη Stoiximan Super League

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη μέσα στην «καυτή» της έδρα, την ώρα που ο ΠΑΟΚ προσπέρασε «σβηστά» τη Λαμία. Αμφότεροι μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στη βαθμολογία της Stoiximan Super League, εκεί όπου φιγουράρει ο Παναθηναϊκός.

Πριν από δύο αγωνιστικές ήταν ο Παναθηναϊκός αυτός που εμφανιζόταν ως φαβορί στις στοιχηματικές αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, μετά τη νίκη τους απέναντι στην Κηφισιά, οι πράσινοι δίνονταν σε απόδοση 2.50 για να κατακτήσουν τον τίτλο, με την ΑΕΚ να ακολουθεί σε απόδοση 3.00, τον Ολυμπιακό στο 4.00 και τον ΠΑΟΚ στο 9.00.

Πλέον και παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός διατηρεί την κορυφή και αναδείχτηκε πρωταθλητής χειμώνα, ως φαβορί δίνεται η ΑΕΚ. Η ομάδα του Αλμέιδα, που χθες επικράτησε με 1-0 του Άρη στην «OPAP Arena» και παρέμεινε... κολλημένη στην πλάτη αυτής του Γιοβάνοβιτς, δίνεται πια σε απόδοση 2.50 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός είναι στο 3.25, η απόδοση του Ολυμπιακού παραμένει στο 4.00, ενώ αυτή του ΠΑΟΚ δείχνει πτωτικές τάσεις. Από το 9.00 που ήταν πριν δύο αγωνιστικές, στο 6.75.

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League