Με Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Τάισον

i

© Intime

Με Τάισον η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Μάνος Τσαλγατίδης 16:10 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 20.02.2024

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (21/2, 19:00) αγώνα με τον Παναθηναϊκό, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το απόγευμα της Τετάρτης (21/2, 19:00) τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκλήρωσε την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους πράσινους και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη στη Νέα Μεσημβρία. Ο προπονητής δούλεψε κατά κύριο λόγο με τους παίκτες πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, ενώ ειδικό πρόγραμμα έγινε και για τις στατικές φάσεις. 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ, ο οποιος ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης. Με την αποστολή θα ταξιδέψει κανονικά και ο Τάισον, εν αναμονή της απόφασης στην έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την ποινή που του επιβλήθηκε. 

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι οι: 

Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Βιεϊρίνια , Σάστρε , Όττο , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Μιχαηλίδης , Μπάμπα , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα , Τζίμας».