Ισχυρός μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ στις κληρώσεις του Conference League

Ισχυρός μέχρι τέλους ο ΠΑΟΚ στις κληρώσεις του Conference League

Μάνος Τσαλγατίδης 12:02 - 05.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:05 - 05.06.2023

Η ευρωπαϊκή βαθμολογία κάνει τον ΠΑΟΚ ισχυρό στις κληρώσεις του UEFA Europa Conference League.

Ολοκληρώνονται σιγά σιγά πρωταθλήματα της Ευρώπης κι έτσι συμπληρώνεται ο χάρτης του επόμενου UEFA Europa Conference League, κάτι που σαφώς αφορά άμεσα τον ΠΑΟΚ που συμμετέχει στα προκριματικά αυτού.

Ο Δικέφαλος μετά τη παταγώδη αποτυχία της σεζόν που ολοκληρώθηκε θα ξεκινήσει για δεύτερη σερί χρονιά από νωρίς τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, αφού θα βρεθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο της τρίτη τη τάξει διοργάνωσης.

Μάλιστα, το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου. Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να αποκλείσουν τρεις ομάδες προκειμένου να βρεθούν στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ο Δικέφαλος θα είναι ισχυρός σε όλες τις κληρώσεις στους τρεις προκριματικούς γύρους του Conference League.

Οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να προσπεράσουν το εμπόδιο τριών αντιπάλων μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να βρεθούν στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου διαθέτει συντελεστή 25,000 και ήταν δεδομένο πως θα ήταν ισχυρή στις κληρώσεις του δεύτερου και τρίτου προκριματικού γύρου.

Από εκεί και πέρα, έγινε γνωστό πως ο ΠΑΟΚ θα είναι ισχυρός και στα Play Οff, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα έχει τον 16ο καλύτερο συντελεστή μεταξύ των πιο δυνατών ομάδων που μπορούν να βρεθούν σε αυτόν τον γύρο (το γκρουπ των ισχυρών θα έχει 17 ομάδες).

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν αρκετές πιθανότητες να είναι ισχυροί και στη κλήρωση για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League, εφόσον βέβαια βρεθούν σε αυτή.