Στην Ελλάδα ο Μάικλ Κρμέντσικ!

Μάικλ Κρμέντσικ

i

©intime

Στην Ελλάδα ο Μάικλ Κρμέντσικ!

Μάνος Τσαλγατίδης 11:56 - 04.06.2023 / Ανανεώθηκε: 12:01 - 04.06.2023

Η ανάρτηση του Κρμέντσικ στο Instagram που... άναψε φωτιές και η εξήγηση αυτού.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ έμεινε ελεύθερος από την Πέρσιτζα Τζακάρτα και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Μάλιστα, ο Τσέχος φορ έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, ενώ ο ατζέντης του είχε βρεθεί πριν περίπου ένα μήνα στη Θεσσαλονική προκειμένου να έχει επαφές με τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Ο Κρμέντσικ λοιπόν αποχαιρέτησε την Τζακάρτα με το εξής μήνυμα:

«Τζακάρτα, σε ευχαριστώ για όλα. Τα βήματά μου σε αυτό το κλαμπ τελείωσαν. Ήταν μια υπέροχη σεζόν! Αλλά αυτή είναι η ποδοσφαιρική ζωή, κάτι ωραίο τελειώνει και κάτι πιο όμορφο αρχίζει.

Η Ινδονησία με δίδαξε να εκτιμώ τους ανθρώπους, το φαγητό και την υγεία. Γνώρισα τόσους καταπληκτικούς ανθρώπους και πολλά άλλα.

Σας ευχαριστώ Persija για μια όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά και Jakmania για την υποστήριξή σας, το εκτιμώ».

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους. Ο Κρμέντσικ που χρειαζόταν ξεκούραση και διακοπές αποφάσισε πως ο ιδανικός προορισμός για αυτόν ήταν η Ελλάδα. Άλλωστε και παλαιότερα έχει επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά προκειμένου να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Όσον αφορά το θέμα με τον ΠΑΟΚ, ο Τσέχος παραμένει στη λίστα του Δικεφάλου, αναφορικά με την κορυφή της επίθεσης. Ωστόσο, είναι μια επιλογή που εξετάζεται για τον αναπληρωματικό φορ και όχι για τον πρώτο-βασικό στράικερ των «ασπρόμαυρων». Σαφώς και ο ΠΑΟΚ γνωρίζει τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη (στην Τούμπα τις θεωρούν σε νορμάλ επίπεδο) και εφόσον χρειαστεί θα ενεργοποιηθεί η επιλογή Κρμέντσικ. Σαφώς, στη λίστα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που γίνονται επαφές και μαζί τους.

Δείτε τη ανάρτηση του: