Ιταλικές ματιές σε Κοτάρσκι

Ντομινίκ Κοτάρσκι

i

O Ντομινίκ Κοτάρσκι/©ΙΝΤΙΜΕ

Ιταλικές ματιές σε Κοτάρσκι

Μάνος Τσαλγατίδης 15:15 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 16:23 - 08.02.2023

Δεν περνάει απαρατήρητος ο Κροάτης κίπερ, Ντομινίκ Kοτάρσκι, του ΠΑΟΚ.

Οι εμφανίσεις του Ντομινίκ Κοτάρσκι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ από την αρχή της φετινής σεζόν δεν περνούν απαρατήρητες από την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Ο Κροάτης κίπερ είναι μέχρι στιγμής εξαιρετικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του δείχνει ωριμότητα κάτω από τα δοκάρια. Αυτό, σε συνδυασμό με το δυνατό μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, έχει κάνει ιταλικές ομάδες να τον παρακολουθούν στενά.

Η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι προέρχεται από τις ακαδημίες του Άγιαξ ήδη του δίνει ένα boost, αλλά το γεγονός πως αποδεικνύει ότι εκτός από το παιχνίδι με τα πόδια είναι εξαιρετικός και κάτω από τα δοκάρια έχει κάνει αρκετό κόσμο να τον σημειώσει στο μπλοκάκι του.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα τα ταξίδια ιταλικών ομάδων στη Θεσσαλονίκη έχουν γίνει συχνό φαινόμενο με συλλόγους να έχουν κάνει focus σαφώς σε Κωνσταντέλια και Κουλιεράκη, ενω πρόσφατα μπήκε στην εξίσωση της Μίλαν και ο Στέφανος Τζίμας.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις του Κοτάρσκι έκαναν ένα πρώτο κλικ στους γείτονες και ο Φεντερίκο Παστορέλο, που εκπροσωπεί τον Κροάτη κίπερ δουλεύει το θέμα, έτσι ώστε να προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων που θα αγωνίζονται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.