Και τώρα ο ΠΑΟΚ στοχεύει στον Μεϊτέ!

Σουαλιχό Μεϊτέ

i

© Intime

Και τώρα ο ΠΑΟΚ στοχεύει στον Μεϊτέ!

Μάνος Τσαλγατίδης 12:13 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 07.02.2024

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τα ανοιχτά του θέματα και πλέον παίρνει σειρά η παραμονή του Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τα τρία ανοιχτά θέματα που είχε, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Τάισον Φρέντα και Τόμας Μουργκ αναφορικά με τα νέα τους συμβόλαια (για ακόμα ένα έτος ο Βραζιλιάνος και 2+1 ο Αυστριακός). Επίσης, επετεύχθη και η συμφωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τις υπογραφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Δικέφαλο να πέφτουν στο τέλος της εβδομάδας.

Τώρα με τα θέμα που έκαιγαν να έχουν κλείσει ο επόμενος παίκτης που απασχολεί τον ΠΑΟΚ για το καλοκαίρι είναι ο Σουαλιό Μεϊτέ.

Ο Γάλλος χαφ, που τον Μάρτιο κλείνει τα 30, έχει κλέψει καρδιές, η άποψη του προπονητή είναι να παραμείνει και έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση για την παραμονή του.

Στο συμβόλαιο του δανεισμού του από την Μπενφίκα υπάρχει ρήτρα 4 εκατομμύρια, ωστόσο από την ώρα που ο παίκτης (το συμβόλαιο του ξεπερνά το 1,2 εκατ. ευρώ), είναι θετικός για την παραμονή του, θα γίνει προσπάθεια να πέσει αρκετά το ποσό για την αγορά του και οι ενδείξεις λένε ότι οι Πορτογάλοι θα το συζητήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, στόχος του ΠΑΟΚ είναι αν τα καταφέρει να ρίξει στο ποσό στα 2.5-3 εκατομμύρια και να κλείσει το deal πριν το καλοκαίρι. Φυσικά, είναι γνωστό πως οι Πορτογάλοι είναι σκληροί διαπραγματευτές.