Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Νάρεϊ στο ντέρμπι

Κάλεντ Νάρεϊ

i

© Intime

Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής αυτό του Νάρεϊ στο ντέρμπι

Sportal newsroom 16:53 - 23.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:00 - 23.02.2023

Η έμπνευση του Κωνσταντέλια και η εκτέλεση του Νάρεϊ για το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ψηφίστηκε ως το καλύτερο τέρμα για την 23η αγωνιστική.

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για το Stoiximan Best Goal της 23ης αγωνιστικής έπειτα από ψηφοφορία των φιλάθλων κι από την πρώτη θέση δεν θα μπορούσε να λείπει αυτό του Νάρεϊ.

Ο Γερμανός εξτρέμ υποδέχτηκε την μπάλα έπειτα από την μαγική ασίστ του «Ντέλια» και την έστειλε στα δίχτυα του Αθανασιάδη κάνοντας το 1-0 στο ντέρμπι.

Ο Κάλεντ Νάρει κατέλαβε την πρώτη θέση, με τον Μπιέλ να ακολουθεί χάρη στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Λαμία.

Αναλυτικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας:

1/ Κ. Νάρεϊ - 35,11%

2/ Π. Μπιέλ - 33,79%

3/ Β. Νταρίντα - 27,04%

4/ Α. Ριέρα - 2,29%

5/ Ν. Ροτάριου - 1,77%

Ο Κάλεντ Νάρεϊ είναι από τους βασικούς πυλώνες του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον εμπιστεύεται για την εντεκάδα συνεχώς. Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 26 συμμετοχές με τα ασπρόμαυρα, με απολογισμό 5 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. 

Ο Γερμανός εξτρέμ αποτέλεσε επιλογή του Ζοσέ Μπότο στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, με τον ίδιο να παίρνει κατευθείαν φανέλα βασικού από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Την περσινή σεζόν, ο Νάρεϊ πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, έχοντας σε 31 εμφανίσεις 8 γκολ και 15 ασίστ.

Στα τελευταία ματς, ο Κάλεντ Νάρεϊ αποτελεί μαζί με τον Ζίβκοβιτς, τον Κωνσταντέλια και τον Ολιβέιρα την επιθετική τετράδα του Δικέφαλου, με την υψηλή απόδοσή τους να έχει άμεση επιρροή στις καλές εμφανίσεις της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα