Φημολογία ότι κλείνει Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ

Μαγκομέντ Οζντόεφ

i

©Photo by Roland Krivec/DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Φημολογία ότι κλείνει Οζντόεφ ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 15:13 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:19 - 03.08.2023

Ο παίκτης που απασχολεί εδώ και εβδομάδες τον ΠΑΟΚ, φαίνεται ότι τελικά θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, καθώς πληροφορίες από την Τουρκία τον φέρνουν μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν άνθρωποι κοντά στη Καραγκιουμρούκ οι λεπτομέρειες της συμφωνίας αναμένεται να κλείσουν τις επόμενες ώρες κι έτσι Ρώσος διεθνής μέσος θα φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος. Συγκεκριμένα, η εκκρεμότητα που υπήρχε από την πλευρά των Τούρκων προς τον Μαγκομέντ Οζντόεφ τακτοποιήθηκε και πλέον όπως διαρρέει από περιβάλλον της τουρκικής ομάδας, ο 30χρονος μέσος θα μετακομίσει σύντομα στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Την περασμένη σεζόν, ο Οζντόεφ φόρεσε τη φανέλα της Καραγκιουμρούκ και μέτρησε πέντε γκολ κι έξι ασίστ σε 34 συμμετοχές. Ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχασε μόλις τρία ματς στο πρωτάθλημα λόγω καρτών. Σε ότι αφορά τη θέση του, ο 30χρονος Ρώσος μπορεί να παίξει τόσο ως «οκτάρι», όσο και ως «δεκάρι», δίνοντας έτσι μία έξτρα λύση στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου σε περίπτωση απόκτησής του.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Οζντόεφ το πέρασε στη χώρα του, με θητεία σε Λοκομοτίβ Μόσχας, Ρουμπίν Καζάν, Άκματ Γκρόζνι και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενώ μετράει και 35 συμμετοχές με 4 γκολ για το εθνόσημο.