ΠΑΟΚ: Κλείνεις εισιτήριο με Λεβαδειακό και έχεις προβάδισμα για ΟΣΦΠ
i

ΠΑΕ ΠΑΟΚ Logo/©ΠΑΕ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Κλείνεις εισιτήριο με Λεβαδειακό και έχεις προβάδισμα για ΟΣΦΠ

Η ανακοίνωση των «ασπρόμαυρων» για τα εισιτήρια των δύο αναμετρήσεων.

Ενημέρωση για το τι ισχύει με τα εισιτήρια των αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με Λεβαδειακό και ΟΣΦΠ, εξέδωσε η «ασπρόμαυροι» ΠΑΕ, σημειώνοντας ότι όσοι αγοράσουν το «μαγικό χαρτάκι» για το ματς με τους Βοιωτούς, θα έχουν προτεραιότητα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσοι αγοράσουν εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν online 1 εισιτήριο ανά ΑΜΚΑ και η διάθεση για αυτούς θα είναι μόνο την Τετάρτη και μόνο μέσω web.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό (30.01, 18:00) θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό (05.02 20:30).

Όσοι φίλαθλοι αγοράσουν εισιτήρια είτε μέσω web είτε μέσω των εκδοτηρίων, θα έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν online 1 εισιτήριο/ΑΜΚΑ με προτεραιότητα, μία ημέρα πριν την έναρξη της ελεύθερης διάθεσης.

Συγκεκριμένα, ο κάθε δηλωθείς ΑΜΚΑ για τον αγώνα ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός θα πρέπει να συμπληρωθεί στο πεδίο «κουπόνι» κατά την αγορά του εισιτήριου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η προτεραιότητα θα έχει ισχύ μόνο για την Τετάρτη (01.02) από τις 09:00 έως τις 23:59 & αποκλειστικά μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Παρακαλούμε όσους φιλάθλους δεν προμηθευτούν εισιτήριο με τον Λεβαδειακό να περιμένουν την ελεύθερη διάθεση των εισιτήριων & να μην προσπαθήσουν να αγοράσουν την Τετάρτη (01.02) γιατί δεν θα πληρούν τα κρίτηρια έκδοσης και συνεπώς η αγορά εισιτηρίου δεν θα μπορεί να ολοκληρωθεί επιτυχώς.