Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για το ματς με τη Λαμία

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για το ματς με τη Λαμία

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:15 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:35 - 26.04.2024

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας κάλεσε σε ακρόαση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για επεισόδια που φέρεται να προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με τη Λαμία.

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας κάλεσε σε ακρόαση για τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για επεισόδια που φέρεται να προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με τη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Όπως αναφέρει η σχετική έκθεση της Αστυνομικής Αρχής, φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά φέρεται να προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και καταστροφές στο «Αθανάσιος Διάκος», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Δείπνο συσπείρωσης στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει απομακρυνθεί αρκετά από τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ωστόσο μένουν ακόμη τέσσερα απαιτητικά παιχνίδια μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν το τελευταίο διάστημα να έχουν μείνει από δυνάμεις, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός, και ψάχνουν να βρουν λύσεις εκ των έσω, ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί έτσι όπως πρέπει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Έτσι, όλη η ομάδα αποφάσισε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, να δειπνίσει όλη μαζί και να γίνουν οι απαραίτητες συζητήσεις, για το πως μπορεί ο κάθε ένας από τη μεριά του, να βάλει το δικό του… λιθαράκι ώστε ο Δικέφαλος να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί και στο τέλος να κάνει το «ταμείο».