Ο ΠΑΟΚ πλέον χρειάζεται πράξεις

Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο ΠΑΟΚ πλέον χρειάζεται πράξεις

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε από τη Λαμία με την εμφάνιση του να προκαλεί έντονο προβληματισμό σε όλους.

Οι παίκτες του Δικεφάλου σήμερα Πέμπτη 25/4 βρέθηκαν στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με την ΑΕΚ.

Μοναδικός απών είναι ο Εκόνγκ που συνεχίζει την προσπάθεια του να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά τη θλάση του τρίτου βαθμού με την οποία επέστρεψε από το Copa Africa και τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο ριπόρτ της:

«Δεν είναι ώρα για λόγια κι αναλύσεις. Είναι ώρα για έργα. Ώρα για αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο κι άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου το γνωρίζουν. Η ισοπαλία στη Λαμία έχει φέρει την ομάδα σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το φινάλε.

Το απόγευμα της Πέμπτης (25.04) ξεκίνησε η προετοιμασία για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στη Λαμία, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο τακτικό κομμάτι, ενώ διεξήχθη κι οικογενειακό δίτερμα.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία.Την Παρασκευή (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».