Η μάχη του ΠΑΟΚ με Κάλιαρι για Γκαμπαντίνι και η επιβεβαίωση του Κονσταντίν – Θέλτα για Κοτάρσκι

Μανόλο Γκαμπιαντίνι

i

© instagram/manologabbiadini

Η μάχη του ΠΑΟΚ με Κάλιαρι για Γκαμπαντίνι και η επιβεβαίωση του Κονσταντίν – Θέλτα για Κοτάρσκι

Η Κάλιαρι πιέζει για τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, τη στιγμή που ο Κονσταντίν επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον Λουτσέσκου για ν’ αναλάβει τον ΠΑΟΚ. Η Θέλτα φέρεται να τσεκάρι τον Κοτάρσκι.

Οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τρέχουν και στις προτεραιότητες φυσικά είναι η απόκτηση επιθετικού.

Ο ΠΑΟΚ έχει ψηλά στη λίστα του τον 32χρονο Ιταλό φορ Μανόλο Γκαμπιαντίνι, αλλά στο κόλπο είναι και η Κάλιαρι.

Στα ρεπορτάζ των Ιταλών αναφέρεται: «Ανάμεσα στους πιθανούς υποψήφιους για την Κάλιαρι θα μπορούσε να είναι και ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Τον επιθετικό αναζητούν δύο σύλλογοι: ο ΠΑΟΚ και η Κάλιαρι. Το στέλεχος της ομάδας της Σαρδηνίας, ο Ζατσαρόνι δήλωσε στο Cagliari.net:

«Υπάρχουν φήμες γύρω που οδηγούν στον Γκαμπιαντίνι. Θα μπορούσε να είναι μια ενδιαφέρουσα λύση. Ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, έχει εμπειρία κι ο Ρανιέρι τον ξέρει καλά. Εξάλλου, σίγουρα δεν βλέπω τον Γκαμπιαντίνι στη Serie B. Είναι αλήθεια ότι στο παρελθόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά την τελευταία σεζόν έμεινε σχεδόν άθικτος και συνολικά ήταν ένα από τα πιο θετικά στοιχεία στη σίγουρα όχι ευτυχισμένη χρονιά του Σαμπντόρια». Α

Ο Κονσταντίν

Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα, είναι σε αναζήτηση νέου συνεργάτη για τον Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι. Ο Ρουμάνος Νικολάε Κονσταντίν είναι στις σκέψεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ και μάλιστα επιβεβαίωσε τις επαφές με δηλώσεις στο εξωτερικό:

«Είναι αλήθεια ότι είχα μια συζήτηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου γι’ αυτό το θέμα και υπάρχει πιθανότητα να πάω εκεί, αλλά προς το παρόν δεν έχω αποφασίσει τίποτα και δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Πρέπει να ζυγίσω σοβαρά όλες τις προτάσεις που έχω». Ο Κονσταντίν εργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Πετρολούλ κι έχει πρόταση από ομάδα της Τουρκίας.

Γκαμπιαντίνι: Το... χατ τρικ κόντρα στη Γιουνάιτεντ του Ιμπραϊμοβιτς, η Γιουβέντους κι ο αποκλεισμός από τον Μάτος! (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:53 - 17.06.2023

Γκαμπιαντίνι: Το... χατ τρικ κόντρα στη Γιουνάιτεντ του Ιμπραϊμοβιτς, η Γιουβέντους κι ο αποκλεισμός από τον Μάτος! (vid)

Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο οποίος είναι μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ, έχει μία τεράστια καριέρα. Η πίκρα για τη Γιουβέντους, ο ευρωπαϊκός τελικός που δεν ήρθε λόγω Μάτος και η μάχη με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κοτάρσκι

Στην Ισπανία, παράλληλα, σε δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 23χρονος Κροάτης γκολκίπερ Ντομινίκ Κοτάρσκι βρίσκεται στη λίστα της Θέλτα. Ο ΠΑΟΚ φυσικά δεν πουλάει φέτος τον Κοτάτσκι, εκτός κι αν έρθει κάποια εξωπραγματική προσφορά.