Σε συζητήσεις με Μισιτζάν και Σίστο ο ΠΑΟΚ

Σε συζητήσεις με Μισιτζάν και Σίστο ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:23 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 14:28 - 17.06.2023

Ο ΠΑΟΚ έχει στη μεταγραφική του λίστα τον Βίρτζιλ Μισιτζάν και τον Πιόνε Σίστο, με τους οποίους είναι σε διαπραγματεύσεις.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα χρονιά. Δύο από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι ο Βίρτζιλ Μισιτζάν και ο Πιόνε Σίστο. Ο «δικέφαλος» μάλιστα είναι σε διαπραγματεύσεις και με τις δύο περιπτώσεις. 

Όσον αφορά τον Μισιτζάν, ο Ολλανδός εξτρέμ είναι ο νούμερο ένα στόχος της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τα άκρα της επίθεσης. Ο 29χρονος μένει ελεύθερος από την Τβέντε το καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια παρουσίας. Σε αυτή τη διετία έχει βρει δίχτυα 13 φορές, ενώ έχεις μοιράσει οχτώ ασίστ. 

Ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα της Βίλεμ, Λουντογκόρετς, της Νυρεμβέργης και της Τσβόλε. Συνολικά σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας έχει 320 συμμετοχές, έχοντας μετρήσει 67 γκολ και 51 ασίστ. Η βασική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να παίξει και δεξιά. 

Από την άλλη είναι ο Πιόνε Σίστο. Η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, αφού είναι ένας εκ των βασικών παικτών της Μίντιλαντ, τον οποίο και κοστολογεί με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ. Τη φετινή σεζόν μάλιστα αγωνίστηκε σε είκοσι παιχνίδια, σκοράροντας πέντε γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ. 

Το συμβόλαιό του με τη δανική ομάδα ολοκληρώνεται τον επόμενο χρόνο, αλλά αν δεν ανανεώσει μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει από τον Ιανουάριο και έπειτα. Ο 28χρονος Δανός επιθετικός βρίσκεται στη Μίντιλαντ οχτώ χρόνια, με μία ενδιάμεση «στάση» στη Θέλτα, στην οποία αγωνίστηκε για τρεισήμισι σεζόν.