Τα... θέλω Γκαμπιαντίνι - Ντιανέ από ΠΑΟΚ

Ντιανέ - Γκαμπιαντίνι

i

© PrtScr

Τα... θέλω Γκαμπιαντίνι - Ντιανέ από ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 14:30 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 15.06.2023

Οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον Ιταλό και τον Σενεγαλέζο αναφορικά με την επίθεση του.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ποιοτική ενίσχυση για την κορυφή της επίθεσης του, ψάχνοντας τον βασικό φορ, που θα «κλείσει» την τριάδα μαζί με τους Μπράντον Τόμας και Στέφανο Τζίμα.

Δύο από τα ονόματα που υπάρχουν ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου, είναι αυτό του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και του Μπαγέ Ντιανέ, με τις συγκεκριμένες υποθέσεις να μην θεωρούνται εύκολες περιπτώσεις.

Οι συγκεκριμένοι απασχολούν αρκετά και στις πρώτες επαφές, τόσο ο Ιταλός, όσο και ο Σενεγαλέζος ζητούν «κλειστό» τριετές συμβόλαιο, με απολαβές αρκετά πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δεδομένης της ηλικίας τους, η απαίτηση για τριετές συμβόλαιο είναι αυτή που δημιουργεί παραπάνω σκέψεις, με δεδομένο ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστές που έχουν κλείσει το 31ο έτος της ζωής τους.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταρτίσει τις λίστες τους, τόσο για τη θέση του βασικού φορ, όσο και για τις υπόλοιπες που έχει παρατηρηθεί ανάγκη ενίσχυσης.

Όσον αφορά τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι, ο Ιταλός βρίσκεται εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα στη λίστα των «ασπρόμαυρων» και η αλήθεια είναι πως άρεσε αρκετά το ποδοσφαιρικό του στυλ και στον Δικέφαλο θεωρούν πως κολλάει στα «θέλω» του προπονητή.

Ο Ντιανέ επίσης ταιριάζει στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου και η ψυχοσύνθεση του θυμίζει... killer μέσα στην περιοχή, κάτι που το έδειξε και με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία.