Οι επιλογές του ΠΑΟΚ για τον επιθετικό

Μπράντον Τόμας

i

© Intime

Οι επιλογές του ΠΑΟΚ για τον επιθετικό

Μάνος Τσαλγατίδης 09:53 - 13.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:53 - 13.06.2023

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει ακόμα φορ, αλλά υπάρχουν δύο περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ζητήσει την άμεση απόκτηση επιθετικού, καθώς... καίγεται για αυτή θέση, μιας και στις πρώτες προπονήσεις θα έχει μόνο τον Γκορντεζιάνι από την Β ομάδα.

Προς το παρόν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ εξετάζει τρεις – τέσσερις περιπτώσεις επιθετικών, χωρίς να υπάρχει, για την ώρα, υπόθεση που έχει ωριμάσει αρκετά.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι του 32χρονου διεθνούς Ιταλού, Μανόλο Γκαμπιαντίνι, που φεύγει από τη Σαμπντόρια μετά τον υποβιβασμό της (35 συμμετοχές, 7 γκολ και 3 ασίστ φέτος). Πρόκειται για ακριβή περίπτωση (σχεδόν 1,5 εκατομμύριο το χρόνο και τουλάχιστο διετές συμβόλαιο).

Στο τραπέζι έπεσε και το όνομα του Πούκι της Νόριτς, που έκλεισε τα 33 και οι απαιτήσεις του ήταν πολύ υψηλές (και σε χρήματα και σε διάρκεια), κάτι που τον έβγαλε από την κούρσα με τον Φινλανδό να οδεύει προς το MLS.

Στην ατζέντα του ΠΑΟΚ υπάρχουν άλλα δύο ονόματα, που είναι πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά η απόκτησή τους μπορεί να προχωρήσει μόνο με δανεισμό.

Ο ένας είναι φορ με υψηλές προοπτικές ο οποίος αγωνίζεται στην Ιταλία, όπου ο ΠΑΟΚ έχει βρει επαφή και εξετάζει αρκετές περιπτώσεις και ο δεύτερος είναι επιθετικός από την Αφρική, σε πολύ καλή ηλικία, που παίζει χρόνια στην Ευρώπη, προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και ο Δικέφαλος μπορεί είτε να τον αγοράσει, είτε να τον αποκτήσει με δανεισμό.

Πρόκειται για δύο περιπτώσεις, που εξετάζονται στην Τούμπα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψει εξέλιξη.

Ωστόσο, υπάρχει πάντα και ο Μπράντον Τόμας, το θέμα του οποίου ακόμα δεν έχει κλείσει οριστικά αναφορικά με την παραμονή του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει αναθερμανθεί το θέμα της παραμονής του στον ΠΑΟΚ.