Ο Λουτσέσκου και η απάντηση στους Άραβες

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Ο Λουτσέσκου και η απάντηση στους Άραβες

Μάνος Τσαλγατίδης 08:36 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 15.06.2023

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αρκετή πέραση στην αγορά, αλλά η απάντηση που δίνει σε όλους, είναι πάντα η ίδια.

Τις προηγούμενες ημέρες ένα σενάριο από τη Ρουμανία βγήκε στο φως της δημοσιότητας, το οποίο ήθελε τον Ράζβαν Λουτσέσκου να συζητά με τη ρουμανική Κλουζ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αυτής.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υπήρξε ποτέ με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να διαψεύδει και ο ίδιος με δηλώσεις του συγκεκριμένο θέμα. «Δεν ξέρω τίποτα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα χρόνο, στο οποίο υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους επτά εκατομμυρίων ευρώ. Δεν έχω κανέναν λόγο να συζητήσω αυτό το θέμα, για μένα δεν υπάρχει. Δεν ξέρω καν αν είναι αλήθεια πως με θέλουν. Διαφημίζω εγώ τον εαυτό μου; Δεν έχω ιδέα», είχε πει.

Μπορεί ωστόσο το θέμα με την Κλουζ να μην ήταν ανύπαρκτο, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και με ενδιαφέρον που έδειξαν ομάδες τις Αραβίας για τον προπονητή του Δικεφάλου. Ο Λουτσέσκου έχει εξαιρετικό όνομα στη συγκεκριμένη αγορά μετά και τις πορείες που έκανε στον πάγκο της Αλ Χιλάλ και υπήρξαν τουλάχιστον δύο μνηστήρες. Ωστόσο, ο ίδιος είναι αρνητικός να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η απάντηση του είναι πάντα η ίδια. «Έχω συμβόλαιο με την ομάδα και υπάρχει και συγκεκριμένη ρήτρα. Όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να επικοινωνήσει με τη διοίκηση του συλλόγου όχι με εμένα».