ΠΑΟΚ: «Μαζί θα αντεπιτεθούμε» (pic)

ΠΑΟΚ: «Μαζί θα αντεπιτεθούμε» (pic)

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:32 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:32 - 12.04.2024

Ο ΠΑΟΚ με μία ανάρτηση στα social media ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στο χθεσινό παιχνίδι με τη Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Βέλγιο αλλά δεν... χάθηκε! Στο πλαίσιο του πρώτου ματς της προημιτελικής φάσης του Conference League, η Μπριζ υποδέχτηκε τον Δικέφαλο στο «Γιαν Μπρέιντελ» και πήρε τη νίκη κι ένα σημαντικό προβάδισμα (1-0).

Στο επίκεντρο αυτής της πρώτης «μάχης» στο «Γιαν Μπρέιντελ», βρέθηκαν τα επεισόδια και τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το γήπεδο. Η αστυνομία με τη χρήση αύρας, πετούσε νερό στους συγκεντρωμένους φίλους του Δικεφάλου, οι οποίοι αν και είχαν εισιτήριο δεν κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στην εξέδρα.

Τα ταξίδι με προορισμό το Βέλγιο έκανε και ο αδερφός του Μπράντον Τόμας, Τζόρνταν, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για μία ντροπιαστική κατάσταση την οποία δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ ξανά. Ο Ισπανός έκανε σοβαρές καταγγελίες μέσα από τα social media, μιλώντας για βίαιη συμπεριφορά από τις αστυνομικές αρχές του Βελγίου.

Όλα αυτά φαίνεται πως πεισμώνουν τον οργανισμό του Δικέφαλου του Βορρά εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00) στο γήπεδο της Τούμπας και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θέλησε να στείλει μήνυμα στον κόσμο του συλλόγου μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

«Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Μαζί θα αντεπιτεθούμε», έγραψε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.