Με φανέλα του ΠΑΟΚ σε προπόνηση ο Άκπομ

Με φανέλα του ΠΑΟΚ σε προπόνηση ο Άκπομ

Sportal newsroom 14:42 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 24.03.2023

Με φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε προπόνηση ο Άγγλος επιθετικός της Μίντλεσμπρο, Τσούμπα Άκπομ.

Δεν έχει ξεχάσει την πρώην του ομάδα ο Τσούμπα Άκπομ. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε ένα στόρι στον λογαριασμό του στο Instagram με μία φανέλα του ΠΑΟΚ σε μία προπόνηση. Ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο πέρασε τρία χρόνια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Στο τελικό κυπέλλου του 2019 απέναντι στην ΑΕΚ ο Άγγλος είχε σκοράρει το μοναδικό τέρμα του αγώνα, με ένα εντυπωσιακό γυριστό.

Ο πρώην παίκτης του «δικεφάλου» τη φετινή χρονιά έχει κάνει παπάδες με τη φανέλα της Μίντλεσπρο στη Championship. Συγκεκριμένα ο 27χρονος έχει βρει δίχτυα 25 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, τα 24 εκ των οποίων είναι στο πρωτάθλημα. Με αυτές τις εμφανίσεις οδηγεί την αγγλική ομάδα στα playoffs της Championship, όντας στην τρίτη θέση με 67 βαθμούς τρεις πίσω από την δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτοι δύο ανεβαίνουν κατευθείαν στην Premier League και οι θέσεις 3-6 θα παίξουν ένα μίνι final-four για την τρίτη θέση της ανόδου. 

Μάλιστα έσπασε και ρεκόρ 33 χρόνων με τη φανέλα της «Μπόρο». Έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας μετά τον Μπέρνι Σλάβεν που σκοράρει πάνω από είκοσι τέρματα. Ο Σλάβεν το 1990 είχε βρει δίχτυα 21 φορές.