Με Λύρατζη στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ
i

Ο Λευτέρης Λύρατζης/©Intime

Με Λύρατζη στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 18:29 - 27.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:38 - 27.12.2022

Την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του 2022 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με μια προπόνηση στην Τούμπα.

Εκτός της αναμέτρησης μένουν, όπως αναμενόταν οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Γιάσμιν Κούρτιτς και Φιλίπε Σοάρες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών και δεν προπονήθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες, ενώ ο Λευτέρης Λύρατζης βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή του Δικεφάλου θα ταξιδέψει για την Αθήνα το απόγευμα της Τρίτης (27/12), με πτήση τσάρτερ.

Αναλυτικότερα από το δελτίο τύπου του επίσημου ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρετά το 2022 με εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 15η αγωνιστική της Super League 2022-23. H προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης (27.12) στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας είχε να κάνει με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες πριν το παιχνίδι, περιελάμβανε ασκήσεις και δίτερμα, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε θεραπεία, ο Φιλίπε Σοάρες ατομικό στο γήπεδο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Αυτοί είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το παιχνίδι στο Περιστέρι.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου τεχνικού είναι οι:

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Κάργας, Νάσμπεργκ, Λύρατζης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντoύγκλας, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Μπράντον.