Με Σαμάτα κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Αλί Σαμάτα

i

© Intime

Με Σαμάτα κόντρα στον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Sportal newsroom 17:59 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 03.02.2024

Ο Άλι Σαμάτα επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα τον έχει κανονικά στη διάθεσή του για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο.

Ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και την πρόκριση απέναντι στον Πανσερραϊκό, θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του, που θα τον διατηρήσει στην κορυφή. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League

Η ομάδας της Θεσσαλονίκης έκανε γνωστή την αποστολή για το παιχνίδι με του Περιστεριώτες, με τον Άλι Σαμάρα να επιστρέφει από το Κόπα Άφρικα. Την ίδια ώρα εκτός είναι ο «νέος» Γιόνι Ότο, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που συνεχίζει το ατομικό και ο Αντρέ Ρικάρντο που έχει κάκωση. 

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:56 - 02.02.2024

Αντιπροσωπεία της Super League στον εισαγγελέα για τα χειραγωγημένα ματς

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρόεδρο, την αναπληρωματικό πρόεδρο της Super League και εκπροσώπους των ΠΑΕ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ και το νομικό σύμβουλο της διοργανώτριας αρχής, επισκέφθηκε σήμερα τον αρμόδιο εισαγγελέα, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων.

Αναλυτικά η αποστολή: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Μπαλωμένος , Σάστρε , Κεντζιόρα , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Μάρκος Αντόνιο , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Τάισον Μπράντον , Σαμάτα .