Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Το ΟΑΚΑ είναι μία λύση για τον τελικό Κυπέλλου - Να γίνει το ματς με κόσμο»

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «Το ΟΑΚΑ είναι μία λύση για τον τελικό Κυπέλλου - Να γίνει το ματς με κόσμο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:11 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 03.02.2024

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, ανέφερε πως το ΟΑΚΑ θα αποτελέσει μία λύση για την έδρα του φετινού τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Το Κύπελλο Ελλάδας έχει μπει στην τελική ευθεία, μετά κι από την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, σε δηλώσεις του ρωτήθηκε για την έδρα του φετινού τελικού. Μεταξύ άλλων ο ίδιος στάθηκε στα υποψήφια γήπεδα, αλλά και στο ΟΑΚΑ, το οποίο μπορεί να αποτελέσει τη... λύση, ανάλογα και με τις ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

Αρχικά ο κ. Αντωνίου είπε: «Είχαμε ζητήσει τις ημερομηνίες 14 και 21 Φεβρουαρίου από την UEFA επειδή δεν έχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια οι ελληνικές ομάδες. Περιμέναμε απάντηση από την UEFA για να γίνουν τα παιχνίδια. Μέσα στα όρια και τις ημερομηνίες που υπάρχουν γιατί είναι στενά τα περιθώρια μέχρι τον τελικό γιατί μετά αρχίζει και το Euro, όπου μπορούν να διευκολυνθούν οι ομάδες θα γίνει. Υπάρχει καλή θέληση γι αυτό».

Για την έδρα του τελικού: «Το έχουμε πει από μέρες, το συζητήσαμε στο συμβούλιο. Ανάλογα με ποιες ομάδες θα είναι στον τελικό, είναι και η δυνατότητα να υπάρχουν φίλαθλοι, να κάνουμε έναν τελικό με κόσμο. Τα γήπεδα είναι το Πανθεσσαλικό, το Παγκρήτιο, το Παμπελοποννησιακό και της Λάρισας. Πέρσι είχαμε παρατράγουδα αλλά υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη για να αλλάξει. Το Παγκρήτιο έχει θέμα με το σκέπαστρο αλλά ο τελικός μπορεί να είναι ευκαιρία για να γίνει. Υπάρχει πιθανότητα να δοθεί σε χρήση και το ΟΑΚΑ. Πρέπει μόλις γίνουν οι ημιτελικοί να υπογραφεί σύμβαση με το γήπεδο για να αποφύγουμε τα περσινά».

Για το ενδεχόμενο να είναι ο τελικός ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη: «Έχει χρόνια να γίνει τέτοιος τελικός και να έρθει το Κύπελλο σίγουρα στη Θεσσαλονίκη. Το Καυτανζόγλειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις και τα άλλα γήπεδα είναι των ομάδων. Το ΟΑΚΑ είναι και αυτό μια λύση».