«Ο Μπερνάρ απάντησε θετικά, η συμφωνία ανακοινώνεται το Σαββατοκύριακο»

Μπερνάρ

i

Intime

«Ο Μπερνάρ απάντησε θετικά, η συμφωνία ανακοινώνεται το Σαββατοκύριακο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:57 - 02.02.2024 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 02.02.2024

Βραζιλιάνος δημοσιογράφος υποστηρίζει πως η Ατλέτικο Μινέιρο και ο Μπερνάρ συμφωνήσαν να συνεργαστούν από την 1η Ιουλίου και η επιστροφή του 30χρονου μεσοεπιθετικού στο Μπέλο Οριζόντε, θα γνωστοποιηθεί άμεσα.

Οριστική συμφωνία μεταξύ του Μπερνάρ και της Ατλέτικο Μινέιρο, αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Έβερτον Γκιμαράες. Σύμφωνα με την ανάρτηση του στην πλατφόρμα «Χ», η διοίκηση της «Γκάλο» τα βρήκε με την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού, μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις.

Ο Γκιμαράες παρουσιάζεται βέβαιος ότι η συμφωνία είναι αμετάκλητη και αφήνει να εννοηθεί ότι έχει υπογραφεί προσύμφωνο, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, από την Ατλέτικο Μινέιρο. 

Παράλληλα, ο Γκιμαράες διευκρινίζει ότι ο Μπερνάρ θα επιστρέψει στο Μπέλο Οριζόντε από την 1η Ιουλίου, όταν θα έχει λήξει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό. Κατά συνέπεια, ο Βραζιλιάνος θα τελειώσει τη σεζόν στην Αθήνα και μετά θα επαναπατριστεί.

Πάντως, φαίνεται παράξενο ο Μπερνάρ να συναινέσει στη γνωστοποίηση της συμφωνίας του με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ ο Παναθηναϊκός θα προετοιμάζεται για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων με τον Ολυμπιακό, στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

H παθιασμένη ομιλία του Ζέκα, ο ατάραχος Τερίμ και η τρέλα στο γκολ του Μλαντένοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:32 - 01.02.2024

H παθιασμένη ομιλία του Ζέκα, ο ατάραχος Τερίμ και η τρέλα στο γκολ του Μλαντένοβιτς

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Ζέκα με ομιλία του πριν τη ρεβάνς με τον Ατρόμητο πώρωσε τους συμπαίκτες του. Οι αντιδράσεις του Τερίμ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ματς στο Περιστέρι.

Εξυπακούεται πως είναι γεγονός ότι το μανατζερικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Μπερνάρ έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Ατλέτικο Μινέιρο και αυτό το έχει επιβεβαιώσει ανοιχτά ο ποδοσφαιριστής. Όμως, ο Μπερνάρ είναι επαγγελματίας και μοιάζει απίθανο να προσελκύσει την προσοχή από έναν τόσο σημαντικό αγώνα του Παναθηναϊκού για μία υπόθεση που μπορεί να ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Ο διεθνής με τη «σελεσάο» έχει εκφράσει δημοσίως την επιθυμία να ενταχτεί στο ρόστερ της Ατλέτικο Μινέιρο, με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Καθώς και να συνεργαστεί με τον Λουίζ Φελίπε Σκολάρι, τον ομοσπονδιακό τεχνικό που τον εμπιστεύτηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014.