Μεϊτέ και Οζντόεφ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Μπριζ

Μεϊτέ και Οζντόεφ έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την Μπριζ

Μάνος Τσαλγατίδης 16:55 - 26.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 26.03.2024

Οι δύο χαφ του ΠΑΟΚ έχουν παρελθόν με τους Βέλγους και έχουν έξτρα κίνητρο για τις μάχες μαζί τους.

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με την Κλαμπ Μπριζ στις 11 Απριλίου στο Βέλγιο για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα αναφορικά με τη φάση των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League.

Οι Βέλγοι γνωρίζουν καλά τον ΠΑΟΚ, αφού μέχρι και πρόσφατα προσπαθούσαν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές του και πιο συγκεκριμένα, τα «ασπρόμαυρα» διαμαντάκια.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που έχουν παρελθόν με την αντίπαλο του Δικεφάλου, αφού την έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να την κερδίσουν.

Ο λόγος γίνεται για τον Σουαλιό Μεϊτέ και τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που έχουν κοντραριστεί με την Κλαμπ Μπριζ κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Ειδικά ο Γάλλος χαφ έχει... φάει με το κουτάλι τις αναμετρήσεις μαζί της.

Ο υψηλόσωμος μέσος του Δικεφάλου από τον Φλεβάρη του 2016 έως και τον Ιούλιο του 2017 αγωνιζόταν στο βελγικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Πιο συγκεκριμένα, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε την Μπριζ έξι φορές χωρίς όμως να την έχει κερδίσει! Πιο συγκεκριμένα μετρά 4 ήττες και δύο ισοπαλίες. Άξιο αναφοράς είναι πως σε όλα τα παιχνίδια ο Μεϊτέ ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Την Μπριζ δεν την έχει κερδίσει ούτε ο Μαγκομεντ Οζντόεφ, που όμως έχει μικρότερο δείγμα γραφής, καθώς έχει κοντραριστεί μαζί της δύο φορές. Πιο συγκεκριμένα, φορώντας τη φανέλα της Ζενίτ, ο νυν μέσος του ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με τους Βέλγους στο Champions League. Η ομάδα από το Μπριζ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια με τον Ρώσο χαφ να αγωνίζεται για 45 και 88 λεπτά.