Οι Τούρκοι συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Τζάκσον Μουλέκα

Τζάκσον Μουλέκα

Οι Τούρκοι συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Τζάκσον Μουλέκα

Στέλιος Βαρδάκης • 15:51 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:51 - 20.12.2023

Τουρκικό δημοσίευμα συνδέει το όνομα του ΠΑΟΚ μεταξύ αυτών που ενδιαφέροντα για τον επιθετικό Τζακσον Μουλέκα της Μπεσίκτας.

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία συνδέει το όνομα του ΠΑΟΚ με μεταγραφικά σενάρια. Μετά τα όσα γράφτηκαν για πιθανή νέα πρόταση της Γαλατασαράι για τον τον Γιάννη Κωνσταντέλια, τα γειτονικά ΜΜΕ αναφέρουν ενδιαφέρον του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα

Ο 24χρονος Κονγκολέζος επιθετικός έχει αγωνιστεί φέτος σε 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 5 γκολ. 

Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, για τον ποδοσφαιριστή φαίνεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως η Ναντ και η Μετς, αλλά και σύλλογοι από το MLS και τη Σαουδική Αραβία. 

Η αλήθεια είναι ότι η Μπεσίκτας πραγματοποιεί απογοητευτική σεζόν μέχρι τώρα καθώς έχει μείνει μακριά από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος ενώ αποκλείστηκε και από το Conference League, όπου τερμάτισε στην 3η θέση στον όμιλο πίσω από Κλαμπ Μπριζ και Μπόντο Γκλιμτ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η διοίκηση του συλλόγου να έχει πάρει απόφαση να κάνει αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Μένει να δούμε κατά πόσο ευσταθούν αυτά τα σενάρια κι αν ο ΠΑΟΚ όντως θα κινηθεί για την απόκτηση φορ από την προσεχή μεταγραφική περίοδο.