«Δεύτερη πρόταση της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια»

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©Intime

«Δεύτερη πρόταση της Γαλατασαράι στον ΠΑΟΚ για Κωνσταντέλια»

Δημήτρης Χούπης 09:59 - 20.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:51 - 20.12.2023

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Γαλατασαράι αναμένεται να κάνει άλλη μία πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι σίγουρο πως στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιρού θα γίνει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ελλάδα. Μάλιστα ήδη έχουν εμφανιστεί δημοσιεύματα για ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το τουρκικό Μέσο, takvim.com.tr η Γαλατασαράι έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού. Ωστόσο οι Τούρκοι το έχουν πάει ένα βήμα πιο μπροστά λέγοντας πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα κάνει κι άλλη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Πρόκειται για έναν παίκτη που η Γαλατά έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, αλλά οι επαφές δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Μάλιστα στο δημοσίευμά τους αναφέρεται πως εκτός από την τουρκική ομάδα τον κοιτάζουν και άλλοι μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης

«Οι Κιτρινοκόκκινοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα κίνηση για το νούμερο 10 του Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, μία από τις ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Η τσιμπόμ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για το νεαρό ταλέντο τους προηγούμενους μήνες, αλλά δεν κατάφερε κάποιο αποτέλεσμα. Ο 20χρονος μέσος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα μέχρι το 2027, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει στα μισά.

Εκτός από τη Γαλατασαράι τον παρακολουθούν στενά κι άλλοι γιγαντιαίοι σύλλογοι της Ευρώπης», έγραφε συγκεκριμένα το δημοσίευμα.