Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Μπάμπα

Μπότο και Λουτσέσκου

i

© Intime

Δυνατά για Μισιτζάν ο ΠΑΟΚ - Τι συμβαίνει με Μπάμπα

Μάνος Τσαλγατίδης 22:16 - 21.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:23 - 21.06.2023

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση του του Σουριναμέζου εξτρέμ, την ώρα που ο Μπάμπα κερδίζει πόντους για τη θέση του αριστερού μπακ.

Ο ΠΑΟΚ κινείται για την απόκτηση εξτρέμ στην αγορά και οι Πιόνε Σίστο και Βίρχιλ Μισιτζάν είναι στη λίστα των «ασπρόμαυρων», που μάλιστα διαπραγματεύονται μαζί τους.

Μάλιστα, ο 29χρονος Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ είναι κοντά στην μετακόμιση του στην Τούμπα. Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί 

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν εκ των διακριθέντων με τη φανέλα της ολλανδικής ομάδας, πετυχαίνοντας δέκα γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ, σε 41 συμμετοχές. Στο παρελθόν έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Λουντογκόρετς και της Νυρεμβέργης.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Μισιτζάν, που έμεινε ελεύθερος από την Τβέντε έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό, όσο και στο δεξί άκρο της επίθεσης, καθώς μπορεί να «παίξει» την μπάλα και με τα δύο πόδια εξίσου καλά.

Όσον αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, ο Δικέφαλος ψάχνεται και για τη συγκεκριμένη θέση με τα ονόματα του Ντάλμπερτ και του Ράχμαν Μπάμπα να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Όσον αφορά τον δεύτερο, που έχει περάσει από τον Δικέφαλο στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21, ανήκει ακόμα στην Τσέλσι, και νωρίτερα το καλοκαίρι είχε προταθεί στους «ασπρόμαυρους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Γκανέζου διεθνή με τους Λονδρέζους έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, και μένει να φανεί το που θα «κάτσει» η μπίλια, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Τσέλσι σύντομα θα τον αφήσει ελεύθερο.