Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

© Intime

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπριζ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 20:47 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 18.04.2024

Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου για τη ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Μπριζ (18/4, 22:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του έναν «τελικό», με φόντο τα ημιτελικά του Conference League!

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα κοντραριστεί με την Μπριζ στη ρεβάνς της Τούμπας (18/4, 22:00) και θα παλέψει για ακόμη μία ανατροπή, μετά την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς του «Γιαν Μπρέιντελ».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα αυτής της σπουδαίας αναμέτρησης, έγιναν γνωστές οι αρχικές επιλογές του Ράζβαν Λουτσέσκου σε ότι αφορά την ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκινάει ο Κοτάρσκι, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη και Μπάμπα.

Σβαμπ και Μεϊτέ θα είναι το δίδυμο της μεσαίας γραμμής, με την τριάδα πίσω από τον φορ να απαρτίζεται από τους Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ.

Ο Τόμας είναι ο ποδοσφαιριστής που επιλέχτηκε για την αιχμή του δόρατος.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Τόμας.

Στον πάγκο: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Οζντόεφ, Σαμάτα, Τζίμας.

Ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα στην Τούμπα

Για τη ρεβάνς στην Τούμπα, η UEFA όρισε τον Νταβίντε Μάσα. Ο Ιταλός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους Φιλίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ος θα είναι ο Μάρκο Ντι Μπέλλο και στο VAR ο Αλεσάντρο Ντι Πάολο.