Χάγιεν: «Πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη με πλεονέκτημα - Θα τους... σκοτώσουμε»

Χάγιεν

i

© PrtScr

Χάγιεν: «Πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη με πλεονέκτημα - Θα τους... σκοτώσουμε»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:11 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 16.05.2024

Η ομιλία του Νίκι Χάγιεν μετά το Μπριζ - ΠΑΟΚ και οι... άγριες διαθέσεις ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Βέλγιο με άδεια χέρια, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα δεν «τρομάζει» κι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο «Γιαν Μπρέιντελ» για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο την πρόκριση στους «4», η Μπριζ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Βέτλεσεν.

Βρούτσης: «Δεν έχω κανέναν λόγο να μην υιοθετήσω την επιστολή του ΠΑΟΚ - Μίλησα με τον Μάκη Γκαγκάτση»
CONFERENCE LEAGUE

10:34 - 13.04.2024

Βρούτσης: «Δεν έχω κανέναν λόγο να μην υιοθετήσω την επιστολή του ΠΑΟΚ - Μίλησα με τον Μάκη Γκαγκάτση»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σχολίασε τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ από τη βελγική Αστυνομία.

Αύριο (14/4) η Μπριζ θα υποδεχθεί την Αντβέρπ στο Γιαν Μπρέιντελ για την 3η αγωνιστική των playoffs για τον τίτλο του βελγικού πρωταθλήματος, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη προσμονή για τον κρίσιμο επαναληπτικό.

Οι Βέλγοι δημοσίευσαν στα social media τους ένα βίντεο με την ομιλία του προπονητή, Νίκι Χάγιεν, πριν από την έναρξη του αγώνα, αλλά και μετά το φινάλε του αγώνα, ο οποίος τονίζει στους παίκτες του πως θα «σκοτώσουν» τόσο την Αντβέρπ, όσο και τον Δικέφαλο την ερχόμενη Πέμπτη.

«Το γεγονός ότι είστε αρκετά δυσαρεστημένοι σημαίνει πως είστε διψασμένοι για να πετύχετε κάτι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, όταν θα πάμε εκεί (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Οι προσδοκίες μας είναι ψηλές, είμαστε θυμωμένοι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα το αντιμετωπίσουμε, θα το δουλέψουμε, θα παίξουμε την Κυριακή και την Πέμπτη και θα τους σκοτώσουμε και τους δύο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίκι Χάγιεν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα Μπριζ - ΠΑΟΚ.

Σβαμπ: «Έχουμε δει τι συνέβη με τους οπαδούς μας - Ελπίζω να επιστρέψετε όλοι σας υγιείς στο σπίτι»

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από τον αγώνα, έξω από το γήπεδο της βελγικής ομάδας. Συγκεκριμένα, η βελγική αστυνομία χρησιμοποίησε την Αύρα για να σπάσει το πλήθος, ενώ την ίδια ώρα βαρούσε τους οπαδούς του Δικεφάλου που είχαν ταξιδέψει μέχρι εκεί για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Με αφορμή την ένταση και τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γιαν Μπρέιντελ», ο Στέφαν Σβαμπ θέλησε να πάρει θέση μέσα από τα social media.

Ο Αυστριακός ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, τόνισε πως όλοι είδαν τι συνέβη, ενώ σημείωσε πως η ομάδα θα αφήσει και την καρδιά της στο γήπεδο στη ρεβάνς, προκειμένου να έρθει η ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σβαμπ:

«Γεια σας παιδιά, εμείς επιστρέψαμε πίσω στην πόλη. Ελπίζω να επιστρέψετε όλοι σας υγιείς στο σπίτι και στις πόλεις όπου ζείτε. Είμαστε ευγνώμονες για την τεράστια υποστήριξή σας και όλοι έχουμε δει τι συνέβη χθες με πολλούς υποστηρικτές μας που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν.Έχουμε σχεδόν μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε τον αγώνα της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ας μείνουμε λοιπόν ενωμένοι και θα μαζέψουμε όλη μας τη δύναμη και την ενέργεια, θα αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο για να προκριθούμε στα ημιτελικά!».