Σβαμπ: «Έχουμε δει τι συνέβη με τους οπαδούς μας - Ελπίζω να επιστρέψετε όλοι σας υγιείς στο σπίτι»

Στέφαν Σβαμπ

i

© Intime

Σβαμπ: «Έχουμε δει τι συνέβη με τους οπαδούς μας - Ελπίζω να επιστρέψετε όλοι σας υγιείς στο σπίτι»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:30 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 16:27 - 16.05.2024

Ο Στέφαν Σβαμπ έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο Βέλγιο.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπριζ επισκιάστηκε από τα επεισόδια που έγιναν πριν από τον αγώνα, έξω από το γήπεδο της βελγικής ομάδας. Συγκεκριμένα, η βελγική αστυνομία χρησιμοποίησε την Αύρα για να σπάσει το πλήθος, ενώ την ίδια ώρα βαρούσε τους οπαδούς του Δικεφάλου που είχαν ταξιδέψει μέχρι εκεί για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.

Με αφορμή την ένταση και τα όσα διαδραματίστηκαν στο «Γιαν Μπρέιντελ», ο Στέφαν Σβαμπ θέλησε να πάρει θέση μέσα από τα social media.

Ο Αυστριακός ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο, τόνισε πως όλοι είδαν τι συνέβη, ενώ σημείωσε πως η ομάδα θα αφήσει και την καρδιά της στο γήπεδο στη ρεβάνς, προκειμένου να έρθει η ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σβαμπ:

«Γεια σας παιδιά, εμείς επιστρέψαμε πίσω στην πόλη. Ελπίζω να επιστρέψετε όλοι σας υγιείς στο σπίτι και στις πόλεις όπου ζείτε. Είμαστε ευγνώμονες για την τεράστια υποστήριξή σας και όλοι έχουμε δει τι συνέβη χθες με πολλούς υποστηρικτές μας που ταξίδεψαν για να μας στηρίξουν.Έχουμε σχεδόν μια εβδομάδα για να προετοιμάσουμε τον αγώνα της ρεβάνς στην Τούμπα.

Ας μείνουμε λοιπόν ενωμένοι και θα μαζέψουμε όλη μας τη δύναμη και την ενέργεια, θα αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο για να προκριθούμε στα ημιτελικά!».

Κάλεσμα του Τάισον στον κόσμο του ΠΑΟΚ εν όψει της ρεβάνς με την Μπριζ 

Στο πλαίσιο της ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων, ο Τάισον έκανε μία ανάρτηση στα social media, μέσω της οποίας έκανε κάλεσμα στον κόσμο του Δικέφαλου του Βορρά να δώσει το «παρών» στην Τούμπα για την αναμέτρηση με την Μπριζ.

«Ελπίζω να σας δω όλους το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι μας, την Τούμπα!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικούς στο διαδικτυακό του μήνυμα.

Όπως αναμένεται, οι φίλοι της ομάδας θα εξαφανίσουν τα «μαγικά χαρτάκια» και το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.