Σκόρας: «Δύσκολο το ματς στην Ελλάδα - Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Μπριζ - ΠΑΟΚ

i

© Intime

Σκόρας: «Δύσκολο το ματς στην Ελλάδα - Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:13 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:15 - 15.04.2024

Ο Μιχάλ Σκόρας μίλησε για τη ρεβάνς της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπριζ, με φόντο τα ημιτελικά του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Βέλγιο με άδεια χέρια, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα δεν «τρομάζει» κι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο «Γιαν Μπρέιντελ» για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο την πρόκριση στους «4», η Μπριζ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Βέτλεσεν.

Με αφορμή το επερχόμενο σπουδαίο ματς στη Θεσσαλονίκη, ο Μιχάλ Σκόρας κλήθηκε να κάνει το δικό του σχόλιο για το επίπεδο δυσκολίας αυτής της «μάχης».

«Ήταν ένα καλό ματς από εμάς σήμερα. Η Αντβέρπ δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Είναι λίγο το ίδιο συναίσθημα όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ, είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και τώρα καταφέραμε να σκοράρουμε. Η νοοτροπία μας είναι καλή, σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη», τόνισε αρχικά ο Πολωνός μεσοεπιθετικός.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια που έρχονται, στην Ελλάδα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Αλλά πιστεύουμε στον εαυτό μας. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, υπήρξε η αλλαγή προπονητή, αλλά καταλαβαίνουμε τι περιμένει από εμάς. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και πάνω απ’ όλα να πιστέψουμε στο ενδεχόμενο να διεκδικήσουμε τον τίτλο».

Η Μπριζ νίκησε την Αντβέρπ και πλησίασε την κορυφή πριν έρθει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ

Η αλλαγή προπονητή είναι δεδομένο ότι έπαιξε ρόλο στην αλλαγή ψυχολογίας στη Μπριζ.

Ο Νίκι Χαγέν έχει φέρει άλλον αέρα και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, σημείωσε νέα νίκη στα playoffs.

Μετά την Άντερλεχτ, την οποία νίκησε με 3-1, επικράτησε εντός έδρας με 3-0 και της Αντβέρπ.

Η Μπριζ άνοιξε το σκορ στο 44’ με τον Ονιεντίκα, έπειτα από ασίστ του Ορντόνεζ. Το γκολ σ’ αυτό το χρονικό σημείο της έδωσε ψυχολογία και στο 60’ βρήκε και το 2-0 με τον Σκόρας, σε ασίστ του Μέιερ.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, στο 96’, σε ασίστ του Γιουτγκλά.