Λουτσέσκου: «Άξιζε την πρόκριση η Μπριζ, απίστευτη η δουλειά όλη τη σεζόν» (vid)

Λουτσέσκου: «Άξιζε την πρόκριση η Μπριζ, απίστευτη η δουλειά όλη τη σεζόν» (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:21 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:27 - 19.04.2024

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στην Τούμπα (0-2) από την καλύτερη από αυτόν Κλαμπ Μπριζ και έμεινε εκτός συνέχειας UEFA Europa Conference League μετά από δύο κάκιστες εμφανίσεις σε Βέλγιο και Τούμπα.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Νίκι Χέινεν ήταν ο Φεράν Ζουτγκλά που σκόραρε δις (33’, 45’), εξαφανίζοντας τις ελπίδες που είχαν οι «ασπρόμαυροι» να φτάσουν στον πρώτο ευρωπαϊκό ημιτελικό της ιστορίας τους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο Ράζβαν Λουτσέσκου υποστήριξε ότι η Μπριζ άξιζε την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει σπουδαία βήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η δουλειά μας όλη τη σεζόν ήταν απίστευτη. Φτάσαμε σε ένα επίπεδο που δεν περιμέναμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα. Φτάσαμε για δεύτερη φορά στην ιστορία μας στα προημιτελικά και κάναμε ένα μεγάλο βήμα. Όμως αντιμετωπίσαμε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που έπαιζε πέρσι στο Champions League. Η Μπριζ άξιζε την πρόκριση με βάση την εικόνα των δύο αγώνων», ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός.

«Τώρα δεν μπορούμε να μιλάμε για τη μια φάση ή την άλλη. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Μπριζ τις εκμεταλλεύτηκε και κέρδισε. Η ομάδα μου έδωσε πάνω από το 100% στη διοργάνωση. Σήμερα φτάσαμε σε αυτό το ματς δυστυχώς ότι στην καλύτερη κατάσταση, με πολλούς παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις τελευταίες μέρες και δεν είχαν τη μέγιστη ενέργεια», πρόσθεσε.