Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - Ενοχλήσεις οι Τάισον και Αουγκούστο

Ντόουγκλας Αουγκούστο

i

© Intime

Νέα προβλήματα στον ΠΑΟΚ ενόψει ΑΕΚ - Ενοχλήσεις οι Τάισον και Αουγκούστο

Μάνος Τσαλγατίδης 15:44 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 24.04.2023

Νέα προβλήματα τραυματισμού στον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς οι Τάισον και Αουγκούστο ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν προπονήθηκαν με την ομάδα στη σημερινή προπόνηση (24/4)

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο ντέρμπι της «OPAP ARENA» κόντρα στην ΑΕΚ (26/4, 21:00). Με την επιστροφή στις προπονήσεις, ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε δύο ποδοσφαιριστές να νιώθουν ενοχλήσεις και να μη συμμετέχουν στην προπόνηση της Δευτέρας (24/4). 

Συγκεκριμένα, οι Τάισον και Αουγκούστο δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Από την άλλη, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ζοάν Σάστρε, ο οποίος επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

«Νέα εβδομάδα, νέες προκλήσεις. Το ντέρμπι της Κυριακής ανήκει στο παρελθόν και το αρνητικό αποτέλεσμα πρέπει να διαγραφεί άμεσα καθώς ακολουθούν ακόμα πέντε παιχνίδια για τα Play Offs και φυσικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αγωνιστικό τμήμα ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena. 

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έβγαλαν μία δυνατή προπόνηση με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ζόαν Σάστρε επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων, οι Αντρέ Ρικάρντο και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον που ένιωσαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν προπονήθηκαν με την ομάδα και η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.Την Τρίτη (25.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία».