Μίσιτς: «Χαρούμενος που γύρισα στην Τούμπα»

Μίσιτς: «Χαρούμενος που γύρισα στην Τούμπα»

Μάνος Τσαλγατίδης 18:56 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 13.03.2024

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ Γιόσιπ Μίσιτς εκπροσώπησε τους παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου κι εκπροσώπησε τους παίκτες της Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την αυριανή ρεβάνς στην Τούμπα.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Τούμπα, αλλά και στην τακτική που πρέπει ν’ ακολουθήσει η ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε ο Μίσιτς:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τα συναισθήματα: ««Είμαι πραγματικά χαρούμενος ήμουν εδώ για 2.5 χρόνια έπαιξα καλό ποδόσφαιρο είμαι ευχαριστημένος, κέρδισα τίτλο και γυρίζω με χαρά στην Τούμπα!».

Για το ότι θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ και τι έχει πει στους συμπαίκτες του: «Πρέπει να φανούμε έξυπνοι, να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι να κάνουμε αυτό που ξέρουμε, αν το κάνουμε αυτό θα είναι όλα πιο εύκολα».

Για το τι σημαίνει το 2-0 για τη Ντιναμό: «Στο χαρτί φαίνεται ωραίο, αλλά χάνεται γρήγορα. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν είναι έτοιμος για την ατμόσφαιρα, αλλά και για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι καλύτερος από ότι στο Μάξιμιρ: «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτεροι από ότι στο Μάξιμιρ, θα είναι πιο ποιοτικοί και πρέπει να είμαστε κι εμείς καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι. Πρέπει να έχουμε την κατοχή, να σκοράρουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».