«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Ντάγκλας Αουγκούστο

i

©Intime

«Ο Αουγκούστο έχει συμφωνήσει με Ναντ, απομένει το "ναι" του ΠΑΟΚ»

Κώστας Τόπας 12:02 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:13 - 22.07.2023

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο φαίνεται πως έχει συμφωνήσει με τη Ναντ για τη συνέχεια της καριέρας του, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο. Το μόνο που απομένει είναι το «ναι» του ΠΑΟΚ ο οποίος ζητάει το ποσό των επτά εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα σχετικά με το μέλλον του Ντούγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ. Την Παρασκευή (21/07) προέκυψε το ενδιαφέρον της Ναντ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ, προσφέροντας στον «Δικέφαλο του Βορρά» το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους αν πετύχει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων.

Αυτή τη φορά, η γαλλική κι έγκυρη «Equipe» αποκαλύπτει πως ο Ντούγκλας Αουγκούστο έχει δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους της Ναντ για να συνεχίσει την καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα αναφέρει ότι:

«Ο Αουγκούστο έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ναντ για τετραετές συμβόλαιο. Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων συνεχίζονται, ωστόσο ο ΠΑΟΚ διεκδικεί επτά εκατομμύρια ευρώ για να πουλήσει τον παίκτη του, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα το οποίο μεταξύ άλλων τονίζει ότι η Ναντ στοχεύει και στην ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας της, με τημ απόκτηση του Ερέν Ελμαλί από την Τραμπζονσπόρ.

Τη φετινή σεζόν, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτέλεσε ένα από τα βασικά γρανάζια στο φετινό ρόστερ του ΠΑΟΚ, καθώς η αλλαγή στον χαρακτήρα του και η «τυφλή» εμπιστοσύνη από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, οδήγησαν τον Βραζιλιάνο σε μία διαφορετική κατάσταση σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Τη φετινή σεζόν κατέγραψε 36 εμφανίσεις, με απολογισμό πέντε τέρματα και δύο ασίστ, ενώ με την «ασπρόμαυρη» φανέλα μετράει 125 συμμετοχές, έχοντας 12 γκολ και εννέα ασίστ.