O Βόλος πηγαίνει στον εύστοχο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©intime

O Βόλος πηγαίνει στον εύστοχο Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Μάνος Τσαλγατίδης 08:25 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:36 - 08.04.2023

Ο Σέρβος έχει χτίσει παράδοση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ ξεχωρίζει στη στατιστική από πλευράς ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 9 Απριλίου αντιμετωπίζει τον Βόλο στο στάδιο της Τούμπας για την 4η αγωνιστική των Play Off της Super League. Oι «ασπρόμαυροι» ψάχνουν τη δεύτερη νίκη τους στα Play Off, καθώς μετά από αυτή κόντρα στον Άρη στην 1η αγωνιστική μετρούν δύο σερί ήττες από ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αυτό τους έχει φέρει σε απόσταση εννέα βαθμών από την κορυφή και τη δεύτερη θέση και έξι από την τρίτη.

Ο Δικέφαλος έχει χτίσει μια μικρή παράδοση κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν ηττηθεί από τον εν λόγω σύλλογο.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μάλιστα είναι ο πρώτος σκόρερ των «ασπρόμαυρων» στα παιχνίδια με τον ΝΠΣ Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος εξτρέμ είναι ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει σκοράρει τρεις φορές κατά του Βόλου, αφού σημείωσε δύο γκολ στο 4-4 του 2021-22, ενώ βρήκε γκολ και στο 3-0 της φετινής σεζόν στην Τούμπα.

Δύο γκολ έχει ο Άκπομ, ενώ έχουν σκοράρει και οι Ολιβέιρα, Μπράντον Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ίνγκασον, Σάστρε, Πέλκας, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ίνγκασον Κρμέντσικ, ενώ ο Δικέφαλος έχει πάρει και ένα γκολ από αυτογκόλ του Γκρίγιο.

Μάλιστα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο πιο εύστοχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στα Play Off τη δεδομένη στιγμή, αφού έχει σκοράρει ένα γκολ σε τρεις τελικές προσπάθειες.