Ο ευσυγκίνητος Λουτσέσκου και η αγωνία του Μπίσεσβαρ
i

Ράζβαν Λουτσέσκου/©Intime

Ο ευσυγκίνητος Λουτσέσκου και η αγωνία του Μπίσεσβαρ

Μάνος Τσαλγατίδης 10:18 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 10:18 - 05.12.2022

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο, ενώ ο Ράζβαν Λουτσέσκου χάρισε δύο υπογεγραμμένες φανέλες σε συμπατριώτες του.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε τις προπονήσεις του στην Κύπρο με μια τελευταία την Κυριακή 4/12.

Στο προπονητικό κέντρο όπου προπονούνταν ο Δικέφαλος δούλευε μια γυναίκα από τη Ρουμανία. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, μάζεψε τις υπογραφές των παικτών του σε μια φανέλα και μια μπάλα και της έδωσε αυτά τα δύο δώρα.

Μάλιστα, παρόμοια κίνηση έκανε και για έναν Ρουμάνο, που δούλευε στο ξενοδοχείο που έμεινε η αποστολή του Δικεφάλου. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άλλωστε είναι γνωστό πως συγκινείται όταν συναντά συμπατριώτες του οικονομικούς μετανάστες.

Μπότο: Ψάχνουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:39 - 05.12.2022

Μπότο: Ψάχνουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες

Ο Ζοσέ Μπότο είναι ο άνθρωπος που όπως λέει ο ίδιος έχει τη απόλυτη ευθύνη για αυτό το νέο project του ΠΑΟΚ. Σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής μίλησε για όλα και ήταν χείμαρρος.

Η αγωνία του Μπίσεσβαρ

Την ώρα που διεξάγονταν η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Λάρνακα της Κύπρου, η Γαλλία αντιμετώπιζε την Πολωνία στην φάση των «16» του Μουντιά, με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να δείχνει την... αγωνία του για τους «τρικολόρ».

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια διαλείμματος για νερό ο Σουριναμέζος χαφ του Δικεφάλου, ρώτησε τον Ζοσέ Μπότο για το σκορ στην αναμέτρηση των Γάλλων με τους Πολωνούς. Για την ιστορία η Γαλλία επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε.