Κωνσταντέλιας: «Σ’ επηρεάζει η δημοσιότητα, πολλά παιδιά την πατάνε»

Κωνσταντέλιας: «Σ’ επηρεάζει η δημοσιότητα, πολλά παιδιά την πατάνε»

Sportal newsroom 13:51 - 12.07.2023 / Ανανεώθηκε: 13:54 - 12.07.2023

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Κωνσταντέλιας αναφέρθηκε στο πως άλλαξε η ζωή του.

Τη σεζόν που πέρασε η αποκάλυψε για τον ΠΑΟΚ ήταν ασφαλώς ο Γιάννης Κωνσταντέλιας.

Ο άσος του «Δικεφάλου» μίλησε στο κανάλι του συλλόγου κι αναφέρθηκε στο πως άλλαξε η καθημερινότητά του από τη μία στιγμή στην άλλη. Από εκεί που δεν τον γνώριζε κανείς, πλέον όλοι του ζητούν αυτόγραφα και φωτογραφίες κι αυτό είναι κάτι που τον επηρέασε, αλλά πλέον δείχνει να έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Ο 20χρονος άσος του ΠΑΟΚ είπε μεταξύ άλλων: «Προσπαθώ να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό παίζω. Προσπαθώ να χαίρομαι με ότι έχω, είτε να μην έχω τίποτα και απλά να είμαι χαμογελαστός και να το χαίρομαι, είτε να το χαίρομαι και να είμαι χαμογελαστός όταν έχω τα πάντα.

Σίγουρα σε επηρεάζει η ξαφνική δημοσιότητα και χωρίς να το καταλάβεις αλλάζει την καθημερινότητα, έρχονται συνεχώς σου ζητάνε φωτογραφίες ή αυτόγραφα, από εκεί που δεν σε ήξερε κανένας… Πάντως, αρχίζω, πλέον, να το συνηθίζω όλο αυτό το σκηνικό γύρω μου».

Στην ερώτηση αν αποτελεί παγίδα η δημοσιότητα απάντησε: «Αν δεν έχεις τον χαρακτήρα, τις βάσεις από το σπίτι και την οικογένεια, τότε μπορεί να πάρουν τα μυαλά σου αέρα. Πολλά παιδιά την πατάνε, δίχως να το καταλάβουν. Πρέπει να είσαι ταπεινός. Να μην ακούς πάντα μόνο τα καλά ή τα κακά. Εσύ ξέρεις ποιος είσαι και τι μπορείς να κάνεις μέσα στο γήπεδο».

Όσο για το τι άλλαξε σ’ έναν χρόνο, σχολίασε: «Εδώ και αρκετά χρόνια δούλευα μόνος μου καθημερινά, προκειμένου να είμαι 100% έτοιμος όταν έρθει η στιγμή να μπω στην ομάδα. Πήρα την ευκαιρία κι ένιωσα σημαντικός από την πρώτη στιγμή. Καθημερινά σκέφτομαι τι κάνω σωστά και τι λάθος, προσπαθώ να βελτιώνομαι, όλη αυτή η διαδικασία με βοηθάει, ώστε να βρίσκω ρυθμό, να αποκτώ πειθαρχία. Μέσα στο γήπεδο σέβομαι τους αντιπάλους μου, τους συμπαίκτες μου, προσπαθώ να είμαι όσο πιο καλός γίνεται με όλους».

Για τι δεν πήγε καλά την περασμένη σεζόν τόνισε: «Ήμασταν άτυχοι και κυρίως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί σε κρίσιμα παιχνίδια μέσα στη χρονιά».

Δείτε τη συνέντευξη του Γιάννη Κωνσταντέλια στο ΠΑΟΚ TV: