«Η Μπεϊτάρ ψάχνει φορ ενόψει ΠΑΟΚ - Ασπρίγια και Νικολαέσκου θα αποτελέσουν παρελθόν»

Οπαδοί Μπεϊτάρ

i

© PrtScr

«Η Μπεϊτάρ ψάχνει φορ ενόψει ΠΑΟΚ - Ασπρίγια και Νικολαέσκου θα αποτελέσουν παρελθόν»

Με αφορμή τις επερχόμενες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ρεπόρτερ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ μίλησε για το μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Λίγο πριν το πρώτο επίσημο μεταξύ τους παιχνίδι, ΠΑΟΚ και Μπεϊτάρ προσπαθούν μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις και τις μεταγραφές να προετοιμαστούν κατάλληλα. Να θυμίσουμε πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα από το Ισραήλ, με τους «Θεσσαλονικείς» να είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έχει οριστεί τις 27 Ιουλίου και θα γίνει στην Τούμπα, με τη ρεβάνς να προγραμματίζεται για τις 3 Αυγούστου.

Με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στους «Θεσσαλονικείς», ο Κάι Μπεν Ζιβ ο οποίος καλύπτει το ρεπορτάζ των Ισραηλινών μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό City 106.1, δίνοντας βάση στις αποχωρήσεις των Ασπρίγια και Νικολαέσκου.

«Η Μπεϊτάρ βρίσκεται στη Βουλγαρία για την προετοιμασία της, εδώ και 10 ημέρες. Ο Ασπρίγια έφυγε από το προπονητικό κέντρο, με προορισμό τη Σόφια, για να περάσει ιατρικά για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή», ανέφερε αρχικά, μιλώντας για τον Ντανίλο Ασπρίγια.

Για τον Νικολαέσκου: «Είναι σε συζητήσεις με ομάδα από την Πολωνία και έχει πει στην Μπεϊτάρ, ότι θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Οι άνθρωποι της ομάδας του έχουν ζητήσει να μείνει μέχρι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο. Είναι πιο πιθανό να φύγει. Η Μπεϊτάρ είναι σε αναζήτηση επιθετικού. Ψάχνει φορ και ακραίο επιθετικό και δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν».

«Και ο προπονητής και όλοι στην ομάδα, παραδέχονται ότι δε θα είναι εύκολα παιχνίδια αυτά με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που δεν έχουν λυθεί και δεν έχουν γίνει μεταγραφές. Η Μπεϊτάρ ψάχνει στόπερ κι εξάρι εκτός από επιθετικό. Ξέρουν ότι δε θα είναι έτοιμοι, αλλά ελπίζουν ότι μέσα στις δύο εβδομάδες που μεσολαβούν θα χτίσουν καλύτερες προϋποθέσεις. Σίγουρα τα παιχνίδια αυτά είναι θέμα συζήτησης στην πόλη, πολλοί φίλοι της Μπεϊτάρ θέλουν να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη στις 27 του μήνα. Ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουν», κατέληξε.