Η Μπεϊτάρ κινδυνεύει να χάσει τους δύο επιθετικούς της πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ

i

© PrtScr

Η Μπεϊτάρ κινδυνεύει να χάσει τους δύο επιθετικούς της πριν τα ματς με τον ΠΑΟΚ

Οι δύο φορ της Μπεϊτάρ αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλο κενό στη θέση της επίθεσης.

Όσο πλησιάζουν οι μέρες, άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ και της Μπεϊτάρ κινούνται σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα από το Ισραήλ, με τους «Θεσσαλονικείς» να είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έχει οριστεί τις 27 Ιουλίου και θα γίνει στην Τούμπα, με τη ρεβάνς να προγραμματίζεται για τις 3 Αυγούστου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία, με σκοπό να είναι έτοιμη στον πρώτο επίσημο αγώνα στο Confernce League. Στην «αντίπερα όχθη», ο προβληματισμός που επικρατεί έχει δημιουργήσει ένα κακό κλίμα στην ομάδα, 20 μέρες πριν από το ματς της Τούμπας. 

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, μετά τον Ασπρίγια η Μπεϊτάρ κινδυνεύει να χάσει και τον δεύτερο «γκολτζή» της. Ο λόγος γίνεται για τον Νικολαέσκου, ο οποίος αποτελεί πόλο έλξης για αρκετές ομάδες στην Ευρώπη κι όχι μόνο. Την περασμένη σεζόν, ο Μολδαβός επιθετικός μέτρησε 19 γκολ και 10 ασίστ σε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης, ένα από τα ματς που βρήκε δίχτυα ήταν και στον τελικό Κυπέλλου κόντρα Μακάμπι Νετάνια (3-0), στο ματς δηλαδή που εξασφαλίστηκε το ευρωπαϊκό εισιτήριο του συλλόγου.

Μία από τις ομάδες που έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Νικολαέσκου είναι και η Ράκοβ. Η πρωταθλήτρια Πολωνίας των Παπανικολάου και Σβάρνα έχει εξετάσει τον 24χρονο φορ και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να καταθέσει την επίσημη πρότασή της στην ομάδα του Ισραήλ.

Από την άλλη, παρελθόν θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ο Ασπρίγια. Ο 34χρονος πρώτος σκόρερ της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League δήλωσε στην πατρίδα ότι συμφώνησε με τη Σάντα Φε.

Αναλυτικά τα δημοσιεύματα στο Ισραήλ: «Το μέλλον του Ντανίλο Ασπρίγια στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ συνεχίζει να είναι ερωτηματικό. Το περιβάλλον του διέψευσε τα δημοσιεύματα ότι αποχωρεί, αλλά ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα της Κολομβίας «Cracol» αναφέρθηκε στο μέλλον του και την επόμενη ομάδα του».

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ
CONFERENCE LEAGUE

09:08 - 06.07.2023

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ

Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αουγκούστο και Βιεϊρίνια λόγω της περσινής αποβολής τους.

«Είμαι στο Ισραήλ, αλλά έχω ήδη συμφωνήσει με την προσφορά συμβολαίου της Σάντα Φε. Περιμένω εδώ, προσπαθώντας να οργανώσω τα πάντα για να λύσω τη συνεργασία μου με την ομάδα και να επιστρέψω στην Κολομβία. Έχω συζητήσει μαζί τους πριν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχω την επιλογή να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλά ζήτησα να μείνω ελεύθερος και να γυρίσω στην Κολομβία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά τις επόμενες μέρες».