Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ

Αουγκούστο - Βιεϊρίνια

i

© Intime

Ο λόγος που οι Αουγκούστο και Βιεϊρίνια δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρώτο ματς με την Μπεϊτάρ

Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπεϊτάρ, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Αουγκούστο και Βιεϊρίνια λόγω της περσινής αποβολής τους.

Λίγες μέρες μετά την έναρξη του βασικού σταδίου προετοιμασίας επί Ολλανδικού εδάφους, άπαντες στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ στρέφονται στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς της σεζόν. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ από το Ισραήλ, με τους «Θεσσαλονικείς» να είναι γηπεδούχοι στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο έχει οριστεί τις 27 Ιουλίου και θα γίνει στην Τούμπα, με τη ρεβάνς να προγραμματίζεται για τις 3 Αυγούστου.

Για την πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη, οι δύο εκ των αρχηγών της ομάδας θα απουσιάζουν για έναν λόγο που δεν θυμούνται αρκετοί. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τους Αουγκούστο και Βιεϊρίνια, οι οποίοι στο περσινό τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας δέχτηκαν κόκκινη κάρτα. Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας στο 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, ωστόσο γνώρισε έναν αποκλεισμό-σοκ.

Ο νέος σε πρόσωπα και ηλικία «Δικέφαλος» δέχθηκε ένα απίστευτο χαστούκι στη Σόφια από την παθιασμένη Λέφσκι (2-0). Η ήττα σε αυτό το ματς σε συνδυασμό με το 1-1 στη ρεβάνς της Τούμπας, «πέταξαν» την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου εκτός Ευρώπης από τον Ιούλιο. Στο δεύτερο παιχνίδι, ο «Δικέφαλος» έμεινε με εννιά παίκτες λόγω της αποβολής του Αουγκούστο και του Βιεϊρίνια. Την... αρχή έκανε ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος στο 72ο λεπτό γνώρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο. 

Οκτώ λεπτά αργότερα πήρε τον δρόμο για τα αποδυτήρια και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, δίνοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στις ελπίδες για ανατροπή και πρόκριση. Ο Πορτογάλος αμυντικός είδε την κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα στη μεσαία γραμμή, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με εννιά παίκτες.

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ότι είμαστε κάτω υπό καθεστώς πίεσης - Επιλογή του Ίνγκασον να φύγει»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 05.07.2023

Λουτσέσκου: «Ξέρουμε ότι είμαστε κάτω υπό καθεστώς πίεσης - Επιλογή του Ίνγκασον να φύγει»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε μετά το πρώτο φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Στεάουα και έκανε λόγω, ότι η ομάδα του βρίσκεται κάτω υπό το καθεστώς πίεσης, ενώ αναφέρθηκε και στον Ίνγκασον λέγοντας πως ήταν επιλογή του να φύγει.

Μετά την αποχώρηση του Ίνγκασον, ο Ρουμάνος τεχνικός είναι αναγκασμένος να στερηθεί τις υπηρεσίες και των άλλων δύο αρχηγών της ομάδας, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι στη ρεβάνς του Ισραήλ.