Τζίμας: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία; - Μου αρέσει πολύ η Μίλαν»

Στέφανος Τζίμας

i

© Glomex

Τζίμας: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία; - Μου αρέσει πολύ η Μίλαν»

Μετά το «σόου» που έδωσε στην ήττα της Εθνικής Ελλάδας από τη Νορβηγία, ο Στέφανος Τζίμας παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστή ιταλική ιστοσελίδα.

Στην πρεμιέρα του στο Euro U19, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν τα κατάφερε, εάν και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, η Εθνική ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο πρώτο μέρος και με παιδαριώδη λάθη έμεινε πίσω στο σκορ με 5-0. Έβγαλε τρομερή «αντίδραση» στην επανάληψη, μείωσε στο ένα γκολ (5-4) στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά η ανατροπή ήταν αδύνατη.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν δίχως αμφιβολία ο Στέφανος Τζίμας. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε βασικός και μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως κατάφερε να αφήσει το στίγμα του. Σε 45 λεπτά ο 17χρονος φορ σκόραρε δύο γκολ, είχε ένα δοκάρι και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Τζίμας μετά το ματς με τη Νορβηγία στάθηκε στα εύκολα λάθη του πρώτου μέρους, ενώ τόνισε πως στα επόμενα δύο παιχνίδια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τα δώσει όλα. Όσο για τον ίδιο, δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος με τη εμφάνισή του.

Όπως είναι λογικό, με την εμφάνιση που πραγματοποίησε τράβηξε τα βλέμματα στην Ιταλία και η γνωστή Ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb» του πήρε συνέντευξη, με αφορμή κιόλας την στενή παρακολούθηση από τον επικεφαλής scouting της Μίλαν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφανος Τζίμας στην ιταλική ιστοσελίδα:

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου επιθετικός;

«Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Δεν είμαι ένας τυπικός επιθετικός που κινείται μόνο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Μου αρέσει επίσης και μπορώ να βγαίνω εκτός της περιοχής και να βοηθάω την ομάδα μου να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες».

Θα ήθελες να έρθεις να παίξεις στην Ιταλία;

«Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία;»

Ο Τζόφρι Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μίλαν) σε γνωρίζει πολύ καλά και σε ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό..

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, πραγματικά. Η Μίλαν είναι αναμφίβολα μια ομάδα που μου αρέσει πολύ».

Το απίστευτο σόου του Τζίμα με την εθνική και το επόμενο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ (vids)
EURO

10:54 - 05.07.2023

Το απίστευτο σόου του Τζίμα με την εθνική και το επόμενο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ (vids)

Ο Στέφανος Τζίμας μπορεί να μην πήρε φανέλα βασικού με την εθνική U19 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Νορβηγίας, αλλά όταν μπήκε, άλλαξε όλο το παιχνίδι κι απέδειξε ότι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς του.

Τι είπε ο νεαρός επιθετικός για το ματς με την Νορβηγία:

«Το παιχνίδι με την Νορβηγία ηταν αρκετά δύσκολο εξ'αρχής, παρόλα αυτά ενώ βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση βγάλαμε αντίδραση, καταφέραμε να συνέλθουμε και τελικά το σκορ έληξε 5-4», είπε αρχικά ο Τζίμας για το παιχνίδι με την Νορβηγία».