Ο Σαλάχ ψήφισε... Μύκονο ξανά για τις καλοκαιρινές του διακοπές (pic)

Μοχάμεντ Σαλάχ

i

© Instagram

Ο Σαλάχ ψήφισε... Μύκονο ξανά για τις καλοκαιρινές του διακοπές (pic)

Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ διάλεξε τη Μύκονο για δεύτερο σερί καλοκαίρι, με σκοπό να πραγματοποιήσει τις διακοπές του.

Ερωτευμένος με τη Μύκονο φέρεται να είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο σούπερ σταρ της Λίβερπουλ βρίσκεται στο «Νησί των Ανέμων» με σκοπό να περάσει χαλαρωτικές στιγμές λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας με τους «κόκκινους», ωστόσο αυτή δεν ήταν η πρώτη του εξόρμηση στην Ελλάδα. Την περσινή σεζόν, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής είχε επιλέξει ξανά τη ναυαρχίδα των Κυκλάδων για τον καλοκαιρινό του προορισμό και ίσως φαίνεται να τον έχει επηρεάσει η πολύ παρέα με τον συμπαίκτη του στην Αγγλία, Κώστα Τσιμίκα.

Πριν λίγες ώρες, ο Αιγύπτιος σταρ ανέβασε μία φωτογραφία στα social media, χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε ποιο νησί βρίσκεται. Ωστόσο το Mykonos Live TV τον εντόπισε κι έτσι λύθηκε η απορία.

Την περασμένη σεζόν και σε μία κακή αγωνιστική χρονιά για τη Λίβερπουλ, ο Σαλάχ κατάφερε να μετρήσει 30 γκολ και 16 ασίστ σε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Σαλάχ δεν είναι ο μόνος σούπερ σταρ στη Μύκονο

Εκτός από τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των διακοπών του. Ο Φιλ Φόντεν, αφού κατέκτησε τα πάντα τη σεζόν που μας πέρασε με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, περνά στιγμές χαλάρωσης και γεμίζει μπαταρίες στη Μύκονο. Ο 23χρονος μέσος των «πολιτών» δεν είναι μόνος του στο «Νησί των Ανέμων». Έχει μαζί του την οικογένειά του, τον γιο του, Ρόνι. Ο πιτσιρικάς, ο οποίος ήταν ο mvp των πανηγυρισμών στα επινίκια της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ, άνοιξε λογαριασμό στο Instagram κι έσπασε όλα τα κοντέρ.

O Ρόνι, όπως είναι λογικό αποτελεί πόλο έλξης για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου που βρίσκεται στη Μύκονο. Ο γιος του Φιλ Φόντεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστός παγκοσμίως με την εμφάνισή του στο πλευρό του πατέρα του, στη διάρκεια των εορτασμών και της παρέλασης της Σίτι. 

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στον τελικό, ο Ρόνι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τον μπαμπά του και την υπόλοιπη ομάδα.